Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟΙ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ !!- ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ. Γράφει ο Τάκης Δακογλου


Η Κυβέρνηση του 20% (επί συνόλου εγγεγραμμένων ψηφοφόρων) αισθάνεται τόσο ισχυρή ώστε να επιβάλλει νέους αστοίβαχτους φόρους εις βάρος του Ελληνικού λαού και δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει ξεπεράσει την φοροδοτική ικανότητα του σε σημείο που να υπάρχουν, πλέον, ισχυρές ενδείξεις για γιγάντωση του κινήματος "δεν έχω, δεν μπορώ, δεν πληρώνω". Αυτή η διαπίστωση, κάνει τους λεονταρισμούς και τις φοβέρες της "Κυβέρνησης" να ομοιάζουν φοβερές μεν στο άκουσμα, γελοίες δε και σπασμωδικές όσον αφορά στην ανταπόκριση των Πολιτών...

Αυτό σημαίνει τελικά, ότι μετά από έξι χρόνια λιτότητας, περικοπών και στερήσεων, ο λαός που έτρεμε μήπως του πάρουν την περιουσία με κατασχέσεις και έτρεχε να πληρώνει ότι του ζητούσαν εκβιαστικά, τώρα πια αποφάσισε να αντισταθεί μη πληρώνοντας τίποτα και "γαία πυρί μιχθήτω". Χαμένος από μία τέτοια κατάσταση δεν είναι ποτέ ο λαός αλλά ή αυταρχική και ανάξια "κυβέρνηση" που προδίδει τις ελπίδες του και προκαλεί με την άφρονα επιμονή της να υποστηρίζει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και όχι των Ελλήνων που την εξέλεξαν.
Φοβάμαι, πιστεύω και, ίσως, ελπίζω σε ραγδαίες εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive