Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε περιμένουμε ακραία φαινόμενα;

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε περιμένουμε ακραία φαινόμενα;
Για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους άνεμους. Πιο αναλυτικά:..
Τρίτη 24 Νοεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου:
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.
2. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες περιλαμβάνεται και η Αττική.
3. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα ενισχυθούν αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 Μποφόρ.
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου:
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές.
2. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν στη Δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχειά η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive