Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η «μάγισσα» των Τρικάλων. Τρίχες, ματζούνια και βρόμικες κάλτσες

88χρονη χρέωνε από 500 € έως 1.000 € την επίσκεψη! Μέχρι και επιχειρηματίες ήταν στο πελατολόγιό της. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ έβγαλε μια 88χρονη πουλώντας... παραμύθια στους «πελάτες» της ότι θα τους λύσει τα μάγια με τα οποία είναι δεμένοι και θα διώξει το κακό μάτι, βάζοντας τέλος στα ερωτικά και ιατρικά προβλήματά τους! ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ...
Στο μπλε τετράδιό της, η «μάγισσα» των Τρικάλων έχει καταγράψει δεκάδες ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού (και όχι μόνο) κόσμου από περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και την Αθήνα! Ακόμη και οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του «πελατολογίου» της 88χρονης, είδαν τα στοιχεία των ανθρώπων που ήλπιζαν στις... δυνάμεις της, καθώς και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που
έδιναν, ελπίζοντας είτε να ξανακερδίσουν τον χαμένο έρωτά τους είτε να ξεφύγουν (οι ίδιοι ή αγαπημένα πρόσωπά τους) από σοβαρά προβλήματα υγείας!
Η ηλικιωμένη από την κοινότητα Φήκης του Δήμου Πύλης Τρικάλων είχε καταφέρει να πλέξει έναν θρύλο γύρω από τις ικανότητές της να λύνει μάγια. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, έχει εξαπατήσει εκατοντάδες ανθρώπους τα τελευταία χρόνια με την υπόσχεση ότι στην... κρυστάλλινη σφαίρα της θα έβρισκε απάντηση σε όλα τα προβλήματά τους και στα χαρτιά θα «διάβαζε» το μέλλον τους! Για τις ερωτικής φύσης ανησυχίες τους τούς έπειθε να της φέρουν... κάλτσες (ήδη φορεμένες!) του «σκοτεινού αντικείμενου του πόθου τους», ενώ για την επίλυση ιατρικών προβλημάτων ζητούσε τρίχες του ασθενή τις οποίες έκαιγε μαζί με μαντζούνια για το ξεμάτιασμα!

Συναλλαγματικές
Οι «υπηρεσίες» της γριάς μάντισσας κοστολογούνταν από 500 έως 1.000 ευρώ και, μάλιστα, παρείχε τη... διευκόλυνση να δέχεται ακόμη και ταχυπληρωμές ή συναλλαγματικές. Αν κάποιος δεν μπορούσε να την επισκεφθεί στο σπίτι της στο χωριό, φρόντιζε να τον εξυπηρετεί και μέσω τηλεφώνου!

Ωστόσο, η 88χρονη δεν κατάφερε να δει τη δική της τύχη σε κάποιο από τα σύνεργα μαγείας που είχε! Υστερα από καταγγελίες που δέχθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων από πολίτες οι οποίοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά δεν είδαν προκοπή στα ζητήματα που τους «έκαιγαν», δύο γυναίκες αστυνομικοί μετέβησαν στη μονοκατοικία της και της ζήτησαν να τις βοηθήσει να λύσουν ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Η «μάγισσα» ζήτησε 500 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει τα μαγικά της, αλλά μόλις... τσέπωσε τα 100 από αυτά ως προκαταβολή οι αστυνομικίνες, που είχαν προσημειώσει τα χαρτονομίσματα, της πέρασαν χειροπέδες!

Στο σπίτι της βρέθηκαν φωτογραφίες, φάκελοι αλληλογραφίας, δελτία ταχυπληρωμών και δεκάδες φυλαχτά, μαντζούνια, καρβουνάκια, χτένια και άλλα αντικείμενα σχετικά με τη «μαγεία». Το σημαντικότερο εύρημα, όμως, είναι το τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις της 88χρονης για τους πελάτες, το πρόβλημά τους και τα ποσά που είχαν δώσει. Μέσα από αυτό, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι τα τελευταία τρία χρόνια η ηλικιωμένη είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 81 άτομα από διάφορα μέρη της χώρας! Οι αστυνομικοί έχουν βρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της και τους «ξεσκονίζουν», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι τα χρήματα που κέρδισε από τις απάτες φτάνουν συνολικά τις 30.000 ευρώ!

Το ποσό εκτιμάται, βέβαια, πως είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς είναι ελάχιστοι όσοι θέλησαν να την καταγγείλουν. Αντίθετα, πολλοί έσπευσαν να της συμπαρασταθούν, όταν οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που της άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση! Η ηλικιωμένη θα απολογηθεί σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive