Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Θα διαγράψω τα χρέη της ΝΔ! Του ΛΑΟΥ βρε Άδωνι; ΤΙΠΟΤΑ;; ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης: Θα διαγράψω τα χρέη της ΝΔ!
Ο κ. Γεωργιάδης στηλίτευσε το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν δέχεται να κάνουν debate αλλά και το γεγονός ότι δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Η εποχή των αυτοκρατόρων τελείωσε. Ο Λουδοβίκος ο 14ος δεν θα έδινε συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμα ότι η Ν.Δ. χρωστάει κοντά στα 200 εκατ. στις τράπεζες και θα ζητήσει διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της....
Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος. Είπε ακόμα ότι αυτό που θέλει είναι να πείσει τους πολίτες ότι η ΝΔ θα λύσει τα προβλήματά τους. Θα πάρουμε την εξουσία με εμπιστοσύνη στις ιδέες μας, είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Απαντώντας με αίσθηση του χιούμορ στο ερώτημα αναγνώστη τι να κάνει που ο γιός του ψήφισε Τσίπρα, του είπε να κάνει ευχέλαιο. Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα. Δείχνει ότι φοβάται, δεν θέλουμε δειλούς αρχηγούς αλλά θέλουμε γενναίους αρχηγούς. Να σταματήσει ο κ. Τζιτζικώστας να κρύβεται πίσω από τον κ. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμα για το debate και την άρνηση των υπολοίπων να γίνει ότι αυτό είναι εικόνα ντροπής. Τα σύμβολά του κόμματός μας, της παρατάξεώς μας δεν πρέπει να τα βάζουμε στην παλαίστρα της διαμάχης μας, είπε ακόμα. Για το αν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι μέχρι να λήξει το ανοικτό ζήτημα που έχει με τα οικονομικά του ευχαρίστως να συνεργαστεί μαζί του.   

1 σχόλιο:

  1. Να πληρωθεί κανονικά το χρεός της Ν.Δ. όπως και όλων των αλλων κομμάτων. Εμείς δηλαδή τι είμαστε τα κορόιδα; Αλήτες δεν ντρέπονται να τα λένε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive