Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

«Βόμβα» με θετικό δείγμα της Δεβετζή



Την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας για την Χρυσοπηγή Δεβετζή αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ μετά από σχετική ενημέρωση της IAAF πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα της το οποίο είχε ληφθεί το 2007.Την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας για την Χρυσοπηγή Δεβετζή αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ μετά από σχετική ενημέρωση της IAAF πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο...
που έγινε σε δείγμα της το οποίο είχε ληφθεί το 2007. 
Η Ελληνίδα αθλήτρια που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ήταν 3η το 2007 στο τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα με 15.04μ και 5η την ίδια χρονιά στον τελικό των γκραν πρι της Στουτγκάρδης με 14.75μ.
Το 2011 η Ελληνίδα αθλήτρια είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό για παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ (κατά την προετοιμασία της το 2009 στην Ουκρανία) και έκτοτε έχει αποσύρθηκε από τους στίβους.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Μετά από σχετική ενημέρωση της IAAF το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας για την Χρυσοπηγή Δεβετζή.

Η IAAF ενημέρωσε το ΣΕΓΑΣ πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2007. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομοσπονδία θα προχωρήσει στις νόμιμες από τους κανονισμούς διαδικασίες».

1 σχόλιο:

  1. Μας χτυπάν οικονομικά θέλουν να μας χτυπήσουν και ηθικά!! Τώρα θυμήθηκαν το δείγμα ... παλιά ξινά σταφύλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive