Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλεί Πανούση – Ρουμπάτη

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλεί Πανούση – Ρουμπάτη
Με το μείζον θέμα των καταγγελιών του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξης, κ. Πανούση θα ασχοληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην αυριανή συνεδρίασή της. Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης πρότεινε πως η “επικαιρότητα επιβάλει” ...
η Επιτροπή να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα αυτό και να κληθεί ο κ. Πανούσης και ο διοικητής της ΕΥΠ, Ρουμπάτης. Με την εισήγηση αυτή συμφώνησε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας ότι πρέπει να κληθούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ανεξάρτητα της δικαστικής πορείας της υπόθεσης.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θέμα είναι πολιτικό, διότι έχει ενημερωθεί το Μαξίμου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Νικολόπουλος, υποστήριξε πως πρέπει η Επιτροπή να συνεδριάσει άμεσα.
Έτσι, η πρόεδρος της Επιτροπής, Τάσια Χριστοδουλόπουλου αποδέχθηκε το αίτημα της αντιπολίτευσης και όρισε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει την Τετάρτη για να αποφασίσει πότε θα καλέσει τους Πανούση- Ρουμπάτη.
Η ίδια υποστήριξε πως για το θέμα αυτό πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη συζήτηση, καθώς άπτεται των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής και πως αύριο η Επιτροπή θα αποφασίσει πότε θα καλέσει τον κ. Ρουμπάτη, για να ενημερώσει τα μέλη της για τη λειτουργία της ΕΥΠ.
Βολές κυβερνητικών στελεχών κατά Πανούση
Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε:
«Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».
Για το ίδιο θέμα η αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.
Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές , ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.
Για «αστυνομικές ιστορίες» έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive