Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

5000 αστυνομικοί σε ολόκληρο Παρίσι - 8.000 στο Πολυτεχνείο! Η υπερβολική καταστολή της... πρώτης φοράς αριστερά

5000 αστυνομικοί στο Παρίσι - 8.000 στο Πολυτεχνείο! Η υπερβολική καταστολή της... πρώτης φοράς αριστερά (PHOTOS)
Όλη η Αθήνα σήμερα γεμάτη δυνάμεις της αστυνομίας, υπεράριθμες και με επιθετικά ένστικτα, κάτι που φάνηκε στις συγκρούσεις που ακολούθησαν στα Εξάρχεια, εκεί που το βράδυ η ατμόσφαιρα παραμένει ασφυκτική από τα δακρυγόνα και τα χημικά, δημιουργώντας δυσφορία σε αρκετούς κατοίκους και παραπάνω προβλήματα σε ανθρώπους με αναπνευστική δυσκολία....

2410730.jpg
12242169_10153269779043157_1816823878_n.jpg
Πολλά είναι ήδη τα παράπονα που έχουν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μας, από κατοίκους της περιοχής, καθώς επί τρεις περίπου ώρες συνεχίζονται οι συγκρούσεις και οι ρήψεις χημικών σε δρόμους όπως η Στουρνάρη, η Τοσίτσα, η Τσαμαδού, η Θεμιστοκλέους και άλλους δρόμους εξίσου πυκνοκατοικημένους!
Μάλιστα, οι κλεισμένοι δρόμοι σήμερα, όλη τη μέρα, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις των εργαζομένων, ενώ δρομολόγια λεωφορείων δεν λειτούργησαν κανονικά και έκαναν τις μετακινήσεις αυτές... "Γολγοθά"!
Ενσωματωμένη εικόνα
Μάλιστα, η πρωτόγνωρα υπεράριθμη αστυνομική παρουσία στην πόλη, σήμερα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ήταν μάλλον... αχρείαστη τελικά, καθώς η πορεία είχε εξ'αρχής ειρηνικές διαθέσεις παρά τους 15.000 και πλέον διαδηλωτές και τα επεισόδια περιορίστηκαν αποκλειστικά στα Εξάρχεια, αργά το βράδυ.
Ενσωματωμένη εικόνα
Ακόμα και εκεί, πάντως, οι αντιεξουσιαστές ήταν πολύ λιγότεροι στον αριθμό από τις δυνάμεις της αστυνομίας και η παρουσία των ματ στην περιοχή μόνο εκτόνωση στα επεισόδια δεν προκάλεσε, παρά αποτέλεσε έναν όψιμο στόχο για τους αναρχικούς.
Ίσως, η κυβέρνηση της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, όπως θεωρεί εαυτόν η κυβέρνηση Σύριζα, αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός Νίκος Τόσκας, να πρέπει να ανεθεωρήσουν ορισμένα πράγματα για την αυστηρή καταστολή, παίρνοντας μαθήματα από το παράδειγμα του Παρισίου, όπου μετά από μία πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, μόλις 5.000 αστυνομικοί κρίθηκε αριθμός αρκετός για να περιφρουρήσει τους δρόμους της πόλης...
(€KINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive