Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2015. "Γίνονται πόρνες ακόμη και για 2 ευρώ οι γυναίκες στην Ελλάδα λόγω κρίσης"! Η σοκαριστική έρευνα του Παντείου που δημοσίευσε η Washington Post!

Στοιχεία σοκ για την πορνεία στην Ελλάδα: Φοιτήτριες γίνονται πόρνες στη Φυλής για να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους - Ποιες γίνονται βίζιτες πολυτελείας
Η οικονομική κρίση φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ τις συνθήκες του σεξ επί πληρωμή στην Ελλάδα. Διαβάζουμε στην Washington Post:...

Young Greek women are selling sex for the price of a sandwich as six years of painful austerity have pushed the European country to the financial brink, a new study showed Friday.
Το ρεπορτάζ της WP αναφέρεται σε μια έρευνα του Πάντειου Πανεπιστημίου σχετικά με την πορνεία στην Ελλάδα υπό την έξαρση της οικονομικής κρίσης.
Η εν λόγω έρευνα, για την οποία μέσα σε 3 χρόνια συλλέχθηκαν δεδομένα απο  17,000σεξεργάτριες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, υποστηρίζει οτι οι Ελληνίδες πλέον αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό στην πορνεία στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας τις γυναίκες του ανατολικού μπλοκ. Επίσης η ίδια έρευνα υποστηρίζει οτι το σεξ επι πληρωμή στην Ελλάδα είναι πλέον από τα φθηνότερα που μπορεί να βρει κάποιος σε όλη την Ευρώπη.
Ο Γρηγόρης Λάζος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πάντειο, είπε στη London Times:
“Μερικές γυναίκες το κάνουν για μια τυρόπιτα, ή για ένα σάντουιτς που χρειάζονται για να φάνε επειδή πεινούν. Άλλες [το κάνουν] για να πληρώσουν φόρους, λογαριασμούς, έκτακτα έξοδα ή για να πάρουν τη δόση τους.
Όταν είχε ξεκινήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Γ.Λάζο, το σύνηθες ποσό για μια ώρα σεξ με μια πόρνη ήταν γύρω στα 50 ευρώ, ενώ πλέον σύμφωνα με την ίδια έρευνα κάνει 2,12 ευρώ για μισή ώρα σεξ.
O Λάζος δήλωσε οτι μπορεί μεν αυτές οι περιπτώσεις να είναι γύρω στις 400 και άρα λίγες σε σχέση με το δείγμα της έρευνας, ωστόσο πριν την κρίση δεν είχαν υπάρξει ξανα τέτοια δείγματα.

Η έρευνα εκτός των άλλων έδειξε οτι οι ελληνίδες καταλήγουν στην πορνεία σε ηλικία από 17 μέχρι 20 χρονών.

5 σχόλια:

  1. Η ερευνα αυτη εχει σχεση με ενα πολυ μικρο δειγμα γυναικών.Ειναι στην πλειοψηφια τους πορνες ΛΑΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pronews.gr/portal/20151128/κοινωνια/ο-ανθελληνισμός-πίσω-από-το-δημοσίευμα-των-times-για-τις-ελληνίδες-που-εκδίδονται

    Ο ανθελληνισμός πίσω από το δημοσίευμα των Times για τις Ελληνίδες που εκδίδονται για μια τυρόπιτα [φωτό]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανθελληνισμός πίσω από το δημοσίευμα των Times για τις Ελληνίδες που εκδίδονται για μια τυρόπιτα [φωτό
    http://www.pronews.gr/portal/20151128/κοινωνια/ο-ανθελληνισμός-πίσω-από-το-δημοσίευμα-των-times-για-τις-ελληνίδες-που-εκδίδονται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται ότι ο καθηγητής Λάζος έκανε έρευνα ρωτώντας τη γυναίκα του, την κόρη του, την κουνιάδα του, τις ανιψιές του και άλλες συγγενείς του. Δεν ντρέπεται ο αχρείος που έκανε την έρευνα και την έδωσε σε αγγλικές εφημερίδες. Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν μπορεί να μας λέει ο καθηγητής λάζος ότι οι Ελληνίδες εκπορνεύονται για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς και όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, άλλα είναι και καθηγητής και διδάσκει τα Ελληνόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι' αυτό μας κουβάλησαν στη Χώρα όλη αυτή την σαβούρα των λαθροσκατών!.... Για να μοιάζουμε καί εμείς με τα μούτρα των υπολοίπων ΄΄΄΄΄πολιτισμένων΄΄΄΄΄ λαών της Οικουμένης!...... Έχεις απόλυτο δίκιο 10:32!.... Ανθελληνισμός καί τίποτα 'άλλο!!.... Κουβέντα οι Times για τις χιλιάδες αυτοκτονίες,!.... Στις περισσότερες περιπτώσεις οι Έλληνες αυτοκτονούν για να μήν υποστούν την εκπόρνευση καί την εξαθλίωση!............. Οι Βρωμιάρηδες εβραιοαμερικάνοι καί Εβραιοπαίοι πετάνε επάνω μας τα σκουπίδια τους, καί σπεύδουν να δείξουν με το δάκτυλό τους πόσο βρώμικοι είμαστε!............ Στο διάβολο καί παραπέρα όλοι τους!.................. ...Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive