Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Καζάνι που βράζει το MEGA. Χωρίς ειδήσεις σήμερα το κανάλι!

Καζάνι που βράζει το MEGA. Χωρίς ειδήσεις σήμερα το κανάλι!Σε στάση εργασίας, από τις 18.00 έως και τις 24.00 αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δημοσιογράφοι του MEGA αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο σε πρώτη φάση στην επικείμενη μείωση αποδοχών που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Η διοίκηση του MEGA είχε ανακοινώσεις κλιμακωτές μειώσεις ανάλογα με τις αποδοχές που θα κυμαίνονταν από 10% έως και 20%, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες περικοπές τα τελευταία χρόνια όχι μόνο σε μισθούς και σε προσωπικό.  Συγκεκριμένα, θα είναι 10% σε όσους οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους...
δεν ξεπερνούν τα 1300 ευρώ, 15% σε αυτούς που οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους είναι 1300 έως 3000 ευρώ, ενώ οι πάνω από αυτό το ποσό θα υποστούν μείωση 20%.
Με δεδομένο ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό της Μεσογείων έχουν υποστεί από το 2009 κι άλλες 2-3 μειώσεις και επειδή αυτά τα μέτρα δεν είναι για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μόνιμα, αναμένονται έντονες αντιδράσεις. Για τις μειώσεις αυτές μάλιστα ενημερώθηκαν σήμερα και επίσημα από το Διευθυντή Ειδήσεων Μανώλη Καψή και στη γενική συνέλευση που ακολούθησε λήφθηκε η απόφαση.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ενημέρωσε σχετικά με επιστολή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενώ αυτήν την ώρα συνεχίζεται η συνέλευση των δημοσιογράφων του καναλιού της Μεσογείων.
Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

2 σχόλια:

  1. Με τις ευχές μου να κλείσει καί αυτό καί όλα τυ άλλα βρωμοκάναλα!!.... ... Χορτάσαμε ενημέρωση!.... καιρός να πάνε όλοι αυτοί οι αργόσχολοι να καλλιεργήσουν καμιά πατάτα, καμιά ντομάτα καί να βοσκίσουν καμιά κατσίκα , να έχουμε να φάμε !............................. ...Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα τσακιδια το μνιμονιοκαναλο του μπομπολα και του βαρδινογιαννη. Να κλησει να ηρεμησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive