Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ: Ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ !

2015-10-28_100732
Η Θεοδωροβία Πλακά, η Ελληνίδα που δεν φοβάται να τα βάλει με το σάπιο κατεστημένο, προσεχώς θα προσχωρήσει και σε νέες αποκαλύψεις που λίγοι θα τολμήσουν να παίξουν… Γιατί ο λόγος της… αποτελεί μαχαίρι στις πληγές κάποιων… Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο… Η Θεοδωροβία είναι κόρη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Πλακά, στρατιωτικού του πολεμικού ναυτικού! Ο Κων/νος Πλακάς...
έλαβε μέρος στον Ελληνοιταλικό, Ελληνογερμανικό και Ελληνοαλβανικό πόλεμο και έχει παρασημοφορηθεί 3 φορές από το Ελληνικό κράτος για την ανδρεία του! Το 1944 φορώντας την στολή του και γυρνώντας από την μέση ανατολή τον έπιασαν οι κομμουνιστές και τον κατακρεούργησαν με 60 ξυραφιές σε όλο του το κορμί. Τον παράτησαν αναίσθητο στις γραμμές του τραίνου στο βοτανικό.Ευτυχώς τον μάζεψαν, αλλά έμεινε ζωντανός νεκρός στο κρεββάτι 11 χρόνια. Σαν απόγονος αυτού του ανθρώπου δεν μπορώ να ανεχθώ κανένα ψευτοπατριώτη προδότη εθνικό καταστροφέα και οικονομικό εγκληματία της πατρίδας μου θα αγωνιστώ μεχρι τέλους !

1 σχόλιο:

  1. Μα τί λες τώρα κυρία μου;!!....... έκανε τέτοια πράγματα το ΄΄΄΄΄τιμημένο ΄΄΄΄ ΚΚΕ;!!!!.......................... ...Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive