Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Καλεντερίδης: Προδότες ή αφελείς όσοι χριστιανοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΟΣΕ
«Μαύρα» χρήματα σε αναρχικούς και σλαβόφωνους διακινούν ΚΙΕΦ και Σαδίκ – Στόχος του ΚΙΕΦ η εκλογική κάθοδος με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια – Εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι οι πολιτικοί των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποταμιού. Ως προδότες ή αφελείς χαρακτηρίζει όσους Έλληνες μη μουσουλμάνους σε Ροδόπη και Ξάνθη ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή Ποτάμι ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ...
Σάββας Καλεντερίδης, με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Ο κ. Καλεντερίδης σημειώνει ότι οι ψηφοφόροι των παραπάνω κομμάτων γνώριζαν εξ αρχής ότι στέλνουν στη Βουλή ως αντιπρόσωπο τους μουσουλμάνο βουλευτή, καθώς αυτοί ήταν σε εκλόγιμες θέσεις, και ως εκ τούτου η ψήφος τους χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως «ενσυνείδητη προδοτική» ή «αφελής».
Παράλληλα, ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ επιτίθεται στο τουρκόφρονο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) και στον Λεβέντ Σαδίκ για το οποίους τονίζει ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους και διακινούν αστείρευτα «μαύρα» χρήματα με τα οποία χρηματοδοτούν σλαβόφωνους, βλαχόφωνους αλλά και ομάδες αναρχικών με απώτερο σκοπό και σχέδιο την εκλογική κάθοδο με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολυεθνική, λέει ο Σάββας Καλεντερίδης στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» με τίτλο: «Οι πατριδοκτόνοι και το σχέδιο των Τούρκων πρακτόρων στη Θράκη»
Τέλος, ο κ. Καλεντερίδης δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στους πολιτικούς των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ τους οποίους χαρακτηρίζει ως «εθνοκτόνους» και «πατριδοκτόνους», χαρακτηρισμούς που αποδίδει και στους αντίστοιχους του Ποταμιού για το οποίο ειρωνικά αναφέρει πως «θέλει να ονομάζεται και νέα πολιτική δύναμη».
Ακολουθεί αναλυτικά το άρθρο του κ. Καλεντερίδη στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι χριστιανοί ή οι μη μουσουλμάνοι Έλληνες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου νομού, όταν ψήφισαν αυτά τα δύο κόμματα, γνώριζαν ότι στέλνουν στη Βουλή ως αντιπρόσωπό τους μουσουλμάνο βουλευτή!
Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια αθλιότητα από πλευρά των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών την περίμενα, αλλά τέτοια αφέλεια ή ενσυνείδητη προδοτική ψήφο από Έλληνες μη μουσουλμάνους δεν την περίμενα. Μια ψήφο που έστειλε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων και κανέναν χριστιανό!
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε ένα τσουβάλι και τους τρεις εκλεγέντες μουσουλμάνους βουλευτές της Ροδόπης. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ένας εξ αυτών είναι πραγματικός δημοκράτης και επηρεάζεται λίγο ή ελάχιστα από το τουρκικό προξενείο ή από άλλα κέντρα εξουσίας που εδρεύουν στην Τουρκία.
Όμως, σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στη Ροδόπη είναι ενδεικτικό της κατάστασης όπου έχει φθάσει η Ελλάδα. Δύο κόμματα κάνουν προδοτικές επιλογές, τις οποίες ακολουθούν και εγκρίνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι τους. Όμως οι προδοτικές συμπεριφορές δεν σταματούν εδώ.
Πληροφορούμεθα ότι το DEB, που έχει ιδρυθεί στη Θράκη και ακολουθεί τα βήματα ενός πουλημένου πράκτορα της Άγκυρας, ο οποίος δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους, του Αχμέτ Σαδίκ, οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο με συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα.
Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τους πληροφορούμε ότι το κόμμα αυτό και ο γιος Σαδίκ διακινούν αστείρευτα χρήματα του τουρκικού κράτους, με τα οποία επεκτείνουν την επιρροή της Άγκυρας σε χώρους και περιοχές πέραν της μουσουλμανικής μειονότητας και της Θράκης.
Στόχος του κόμματος αυτού είναι οι σλαβόφωνοι και βλαχόφωνοι διάφορων νομών της Μακεδονίας, ομάδες αναρχικών και αντιεθνικιστών, που μισούν οτιδήποτε είναι ελληνικό, και φυσικά οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί που αποκτούν σταδιακά κατά χιλιάδες ελληνική υπηκοότητα.
Η αβελτηρία της κυρίας Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων απέναντι στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο θέμα στην πατρίδα μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ατομικής ισχύος βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του έθνους.
Με βάση τον ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια – και όχι δεκαετίες – η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα πολυεθνική, με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.
Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. που μας κυβερνούν.
Μακάρι όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό να αποδειχτεί ότι είναι υπερβολές, τις οποίες ευχαρίστως δέχομαι να φορτωθώ στην πλάτη μου, χαρακτηριζόμενος υπερβολικά ευαίσθητος ακόμα και ακραίος.
Όμως πραγματικά θα είμαι ευτυχής, αν το άρθρο αυτό αποτελέσει έναυσμα για εθνικό αναστοχασμό, κυρίως ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ιδιαίτερα σε εκείνους που, χωρίς τη θέλησή τους, γίνονται εργαλεία της σοβινιστικής και ισλαμοφασιστικής πολιτικής της Άγκυρας.
Για τους δύσπιστους να αναφέρω ότι στις πρόσφατες εκλογές, μέσα στο εκλογομαγειρείο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σχεδιάστηκε η μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν το 3-0 στη Ροδόπη.
Και όλα αυτά γίνονται γιατί το πολίτευμά μας είναι ανάπηρο και εξακολουθεί να μη στέλνει στο εδώλιο, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, πολιτικούς που λαμβάνουν τέτοιες προδοτικές αποφάσεις. Ως πότε;».

6 σχόλια:

  1. τελειωσαμε μαγκες ας ειναι καλα οι αλητες-προδοτες πολιτικοι μας, ξεκιναει για τα καλα το παιχνιδι

    Συνδυασμούς σε όλη τη χώρα σχεδιάζει το τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής:

    http://taxalia.blogspot.gr/2015/10/blog-post_356.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    τα εγραφα προσφατα

    η θρακη και παλι στο επικεντρο,τα φωναζαμε και τα λεγαμε για τα βρωμικα παιχνιδια που παιζονται πανω στην θρακη μας και η σταδιακη τουρκοποιηση της

    Ευριπίδης Στυλιανίδης: Αρχίζει εθνική περιπέτεια στη Θράκη

    http://www.pontos-news.gr/article/141228/eyripidis-stylianidis-arhizei-ethniki-peripeteia-sti-thraki (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''... ο Ευ. Στυλιανίδης είπε ότι από το 1989, όταν ο Αχμέτ Σαδίκ δημιούργησε στη Θράκη το κόμμα «Εμπιστοσύνη», επιχειρείται από την Τουρκία οικονομική, δημογραφική, πολιτισμική και πολιτική κυριαρχία στην περιοχή, η οποία υλοποιείται με διαφορετικούς τρόπους και πρόσωπα, αλλά πάντοτε με τον ίδιο στόχο....Υποστηρίζει ακόμα ότι από τη Θράκη έχουν ήδη γίνει επαφές με μουσουλμάνους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι αποκτούν σιγά-σιγά το δικαίωμα ψήφου, με μουσουλμάνους στα Δωδεκάνησα που δεν είναι τόσο φανατικοί, αλλά και με τον Σλαβομακεδόνα παπά Τσαρκνιά. ... «Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα πανελλαδικό κόμμα, αφού ενώσουν τις δυνάμεις τους με κάποιους χριστιανούς κουλτουριάρηδες, το οποίο να αποτελέσει έναν από τους ρυθμιστές του πολιτικού σκηνικού.»Στη συνέχεια να ζητάνε ανταλλάγματα για τη μειονότητα, ουσιαστικά για τις επιδιώξεις της Τουρκίας στην περιοχή, όπως την εκλογή του ψευτομουφτή, τουρκικό πανεπιστήμιο κτλ. Την προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν ευρύτερα στην περιοχή την διευκολύνουν οι μεγάλες μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη. Μπορεί να δημιουργηθεί στη δυτική Θράκη ένα διαμετακομιστικό κέντρο προσφύγων, και όποιοι θέλουν να μένουν ή να φεύγουν», τονίζει.''

    επιβεβαιωθηκα ειχα γραψει παλαιοτερα :
    ''Φοβαμαι οτι το τουρκικο κομμα που κατεβαινει ειναι μονο η αρχη ,καθως θα προχωραει η ισλαμοποιηση της χωρας και οι λαθρομεταναστες θα αποκτουν την ελληνικη ιθαγενεια το συγκεκριμενο κομμα στο πολυ αμεσο μελλον θα παιζει καθοριστικο ρολο στις πολιτικες(και οχι μονο) εξελιξεις της πατριδας μας.
    Ηδη ο αρχηγος τους ειχε καποιες συναντησεις στην Αθηνα με αλλοδαπους διαφορων μουσουλμανικων κοινοτητων,ο λογαριασμος για τα ανοιχτα συνορα και τον εποικισμο θα ερθει πολυ συντομα και θα ειναι πολυ πικρος.''

    διαβάστε το βιβλίο ''Η Θράκη στο μεταίχμιο'' και θα καταλάβετε καλά τι έχουν καταφέρει. Εδική μνεία γίνεται και για τις επιπτώσεις της οικονομικής διείσδυσης-εισβολής των Τούρκων στην πατρίδα μας για την οποία κάποιοι τουρκολάγνοι εδώ μέσα πανηγυρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. 98% των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι.
    Η κυβέρνηση πηρε 20% ψηφους του εκλεκτορικού σώματος!
    Πρώτο κόμμα ειναι η Απέχοντες,42%
    2.Ετσι αντί να χτυπάτε τον ταλαίπωρο Ελληνα γιατί δεν θύγετε το θέμα του ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ στην Θράκη που ΕΙΝΑΙ και αντισυνταγματικό αλλα και καταρρίπτει την Συνθήκη της Λωζάνης την οποία και εμείς και οι Τουρκοι έχουμε αποδεχθεί;Στην Συνθήκη αυτή οι μόνοι μουσουλμανοι του Ελλαδικου χώρου ειναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ(ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA EΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ,αρα ειναι εκμουσουλμανισθέντες ΕΛΛΗΝΕΣ)
    3.Τώρα τι μας λέτε για πολυπολιτισμικότητα την στιγμη που ο νομος ΡΑΓΚΟYΣΗ απεδείχθη αντισυνταγματικός :Το ιδιο ισχυει δε για τον νέο νομο της ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (πολυ γελάσαμε...και το Οπεν Γκοβ ήταν κολαφος για τους Νεοταξίτες)που επισης ειναι αντισυνταγματικος.Πουθενα στον κόσμο δεν δινεται ιθαγένεια σε ατομα αλλου γένου γένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1. 98% των Ελλήνων με μυαλό, είναι καλλίτερα να πεις ότι ζουν την ορθοδοξία ενώ το υπόλοιπο του περίπου 95%, είναι βαπτισμένοι ορθόδοξοι που, σε ανάλογες ευκαιρίες, ξυπνά μέσα τους το κοιμισμένο βάπτισμα που δεν το έχουν προδώσει όπως οι αιρετικοί…….

      Διαγραφή
    2. Σε καμία συνθήκη δεν αναφέρονται ως "Έλληνες το γένος μουσουλμάνοι" Λες ψέματα

      Διαγραφή
  3. Το Συνταγμα της Ελλαδος αναφερεται στους ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι σε καποιον λαο.Οποτε οι Ιθαγενειεα δεν ειναι για λαθραιους αφγανους που πηραν 5 με 6 χιλιαδες ευρω για να μπουκαρουν στην Ευρωπη.Επισης δενυπαρχει και ορθως δεν θα υπαρξει η εννοια του πολιτη, οπως εις τας Ευρωπας.
    Εμεις οπως και η Λευτερια ειμαστε βγαλμενοι απο τα ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "«Μαύρα» χρήματα σε αναρχικούς και σλαβόφωνους διακινούν ΚΙΕΦ και Σαδίκ – Στόχος του ΚΙΕΦ η εκλογική κάθοδος με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια"

    Αποδείξεις; Και στην Αλβανία υπάρχουν μειονοτικά κόμματα. Τί μ' αυτό δηλαδή; Ως και στη Σερβια υάρχει ελληνικό μειονοτικό κόμμα, και μάλιστα χωρίς όριο εισόδου στη Βουλή (ειδικά για τα μειονοτικά κόμματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive