Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Γελάνε και τα τσιμέντα: Αντιπρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο άνθρωπος που “γάζωσε” ο Κασιδιάρης στη Βουλή. Απολαύστε πάλι τον διάλογο υψηλού επιπέδου του κυρίου αντιπροέδρου (βίντεο)

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Παναθηναϊκός: Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Ο εξαίρετος νομικός ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος επιστρέφει δυναμικά στα… κοινά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο έγκριτος νομικός με την πολυετή θητεία στους «πράσινους» στο πλευρό της οικογένειας Γιαννακόπουλου ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:...
 «Κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου». Πηγή: leoforos.gr “Το εξαίρετος”, είναι όλα τα λεφτά. Πόσα χρόνια έχει να δικηγορήσει ο Μπαλτάκος ρε άσχετοι του Παναθηναικού; Γι αυτό κάνατε τον υπερπρωταθλητή, καφενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive