Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

nikos-pappas
Αυστηρά μέτρα φαίνεται να λαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απέναντι στον υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της ΓΓΕΕ, Πέτρου Κορμικιάρη ο οποίος δημοσίευσε στο twitter προσβλητικά σχόλια για τους γονείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. Ο υπουργός παρέπεμψε τον υπάλληλο στο πειθαρχικό συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης, μετά από εισήγηση – αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ελευθέριου Κρέτσου. Ο Πέτρος Κορμικιάρης ανέβασε στο twitter προσβλητικά σχόλια για τους γονείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά....
Ο Κορμικιάρης, που διορίστηκε το 1991 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο βιογραφικό του δηλώνει περήφανα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, ενώ σήμερα, όπως αποκαλύπτεται και από προηγούμενα μηνύματά του στο Twitter, υποστηρίζει τους νεοναζί. «Χρυσή Αυγή – Δύναμη Προοπτικής», όπως γράφει σε ένα από τα πολλά προκλητικά «τιτιβίσματά» του.
Αυτό που τόνισε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωση και Επικοινωνία είναι ότι ο Κοιμικιάρης δεν είναι δημοσιογράφος και ότι φυσικά η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη για προσωπικές του απόψεις.
«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση – αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.», αναφέρει η ΓΓΕΕ στην ανακοίνωσή της.
Με πληροφορίες από tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive