Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΡΟΔΟΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.  H συμμετοχή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ κυρίων Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, στις 27/9/2015  στην τελετή μνήμης για την ¨Γενοκτονία¨ που έγινε στην Κομοτηνή με μικρή συμμετοχή, τραυμάτισε βαθιά την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Οι κύριοι βουλευτές με αυτήν τους την στάση που δεν συνάδει καν με την πολιτική γραμμή του κόμματος στο οποίο είναι μέλη, έκαναν ένα μεγάλο λάθος περνώντας έτσι στην ιστορία της δυτικής Θράκης. Μέχρι σήμερα αναμενόταν η σχετική με το θέμα αυτό ανακοίνωση που είχαν υποσχεθεί. Το ότι δεν έφτασε αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια έξτρα απογοήτευση για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν θα ξεχάσει ποτέ πως οι κύριοι βουλευτές αντί να μεταφέρουν στην βουλή και να παράξουν λύσεις για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, για τα οικονομικά θέματα (καπνοπαραγωγοί, κτηνοτροφία και άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην γεωργία) και για τα προβλήματα στον εκπαιδευτικό χώρο, αυτοί κινούνται παρερμηνεύοντας τις ιστορικές αλήθειες....
Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης προσδοκεί από τους βουλευτές που έστειλε στην βουλή και από τους οποίους ελπίζει πολλά για την επίλυση των μειονοτικών θεμάτων, να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με τις ευαισθησίες των ψηφοφόρων.
Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης
Τουρκική Ένωση Ξάνθης
Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής
Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης
Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης
Ιστοσελίδα του BTAYTD 10/10/2015

1 σχόλιο:

  1. αντε στα τσακιδια βρωμοτουρκοι φονιαδες που καταπιεζεστε ποναει να σας θυμιζουν τα εγκληματα σας ειτε φορατε φεσι ειτε γραβατα παντα φονιαδες θα ειστε γιατι πολυ απλα ετσι γεννιεστε καθαρματα εξολοθρευσατε ολους τους ελληνες χωρις εσεις να πειραχτει ουτε μια τριχα σας και μιλατε και απο πανω βρομοσκυλα θαρ'θει η ωρα που θα υποστειται τις συνεπειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive