Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Διαφωνεί με τον τρόπο εκλογής. Κίνδυνο κατακερματισμού της ΝΔ «βλέπει» ο Νίκος Δένδιας

Κίνδυνο κατακερματισμού της ΝΔ «βλέπει» ο Νίκος Δένδιας

Κίνδυνο κατακερματισμού της ΝΔ «βλέπει» ο Νίκος Δένδιας ενώ εκφράζει αντιρρήσεις για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του κόμματος. «Πολύ φοβούμαι ότι η ΝΔ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όχι απλώς να διασπαστεί, αλλά να κατακερματιστεί και κυρίως να καταστεί αδιάφορη» τονιζει ο βουλευτής της ΝΔ στην εφημερίδα Αγορά. 
Ο ίδιος αποδίδει αυτή την κατάσταση στον τρόπο εκλογής νέου προέδρου, χαρακτηρίζοντάς την...

«αποκομμένη από κάθε ιδεολογικό πρόσημο», ενώ «στερείται πολιτικού νοήματος».
«Αλλά ακόμη κι αν κινδυνέψει η Νέα Δημοκρατία με διάσπαση ή και με αφανισμό, λόγω συγκεκριμένων προσωπικών στρατηγικών, δεν θα εξαφανισθεί η Κεντροδεξιά» συμπληρώνει.
Ο κ. Δένδιας εκφράζει ενστάσεις για την εκλογική διαδιακασία που αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς διεξάγεται, με κυριότερο το ποιο είναι το εκλογικό σώμα. 
«Το να δίνεις τρία ευρώ και να ψηφίζεις δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία» προσθέτει.
Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι το κόμμα χρειάζεται ανανέωση στον πολιτικό λόγο, στην οργανωτική συγκρότηση και στον τρόπο παραγωγής πολιτικού έργου. «Δεν χρειάζεται όμως να γίνει κακέκτυπο του ΣΥΡΙΖΑ» διευκρινίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive