Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ»!!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ..…(ΦΩΤΟ & BINTEO)

1kammenosΠριν από λίγο λάβαμε (όπως και άλλα ενημερωτικά σαιτ)  ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας! «Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα». Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας...
έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ΝαύαρχοΕυάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα «Σπέτσαι» που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».
ΣΤΟ VIMAONLINE ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Βάρης κοντά στη Σχολή Ευελπίδων καθώς τον τελευταίο καιρό, καθημερινά βλέπουν στρατιωτικά ελικόπτερα να προγειώνονται και να απογειώνονται από την Σχολή Ευλεπίδων. Η Σχολή Ευελπίδων που εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί αξιωματικοί του στρατού ξηράς, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, δίπλα στον οικιστικό ιστό της πόλης και διαθέτει ελικοδρόμιο.
Το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού S-70B Aegean Hack που έχει ως αποστολή να κυνηγάει εχθρικά υποβρύχια και πλοία στο Αιγαίο, “ξύνει” καθημερινά σχεδόν τις στέγες των κατοικιών της Βάρης, κατευθυνόμενο στο ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων.
kamenos_eue3 kamenos_eue1_645x
Από το πρωί η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive