Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Αδωνις μάζευε ...υπογραφές και η Ευγενία στην πασαρέλα του ballroom της «Μεγάλης Βρεταννίας»

Εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό fashion show όπου παρουσιάστηκαν φορέματα και νυφικά του οίκου Nikos Takis με δημιουργία Celebrity Skin. Την ώρα που ο Αδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στο κυνήγι των υπογραφών για να εξασφαλίσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, η Ευγενία Μανωλίδου περπατούσε στην πασαρέλα που στήθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» φορώντας ασπρόμαυρη δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ Φωτό: Χρήστος Ζήνας...

Τι και αν στο φιλανθρωπικό fashion show παρουσιάστηκαν φορέματα, κοστούμια και νυφικά του οίκου Νikos Τakis; Η Μπουμπούκα, θέλοντας να κάνει τη διαφορά, φόρεσε Celebrity Skin και εμφανίστηκε στο catwalk συνοδευόμενη από το μοντέλο και ηθοποιό Πέτρο Δελατόλα. Βέβαια, ύστερα από απαίτηση του επικεφαλής του οίκου Χάρη Τσιάρα, η Μανωλίδου έκλεισε την επίδειξη με δική του μπεζ δημιουργία.

Πάντως η star της βραδιάς χτενίστηκε, έκανε το μακιγιάζ της και ντύθηκε σε διαφορετικό χώρο απ' ό,τι οι άλλες κυρίες του show. Μάλιστα πριν από την έναρξη του event κυκλοφορούσε στα «πηγαδάκια» η φήμη πως η μαέστρος πιθανώς να μην εμφανιζόταν τελικά.

Και ενώ η Ευγενία ετοιμαζόταν μόνη της, τα μοντέλα -επαγγελματίες και μη- γελούσαν, μιλούσαν και φρόντιζαν την εμφάνισή τους όλα μαζί ανταλλάσσοντας σχόλια αλλά και τα νέα τους. Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα απρόοπτα. Η Ελλη Αγγελιδάκη ανακηρύχτηκε άτυχη της βραδιάς, αφού το φερμουάρ του μπλε electric φορέματός της έσπασε, με αποτέλεσμα να της βάλουν πολλές καρφίτσες για να το κλείσουν, ενώ και τα λουράκια από τα πέδιλά της χάλασαν.

Εφτασε αργοπορημένος
Από την άλλη, ο Κώστας Φραγκολιάς έφτασε αργοπορημένος στο ξενοδοχείο, ωστόσο η εμπειρία του στον χώρο φάνηκε από το γεγονός ότι ετοιμάστηκε πολύ γρήγορα, και μάλιστα συνόδευσε στην πασαρέλα τη Σόφη Ζαννίνου και τη Νέλλη Γκίνη. Εκτός από τις δύο γοητευτικές κυρίες, με τις δημιουργίες του οίκου Nikos Takis εμφανίστηκαν και η Τέτα Κωσταντά, η Βανέσα Τσελβέ, η Μαίρη Βλουτή αλλά και οι νεότεροι καλλιτέχνες Γεωργία Ιωαννίδου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Στέφανος Μουαγιέ, Αντώνης Χατζής και Γιάννης Κόντζας. Guest ήταν ο παρουσιαστής Αλέξανδρος Πετρίδης, ενώ μεταξύ των μοντέλων είδαμε τη Χριστιάννα Γαργαροπούλου και τη Στέλλα Γιαμπουρά.
Παρών η ζωντανη ιστορία του brand
Το ξεχωριστό κάλεσμα για τσάι, που συνοδεύτηκε από την επίδειξη μόδας, για τις ανάγκες της οποίας πολλές παλαίμαχοι ηθοποιοί έγιναν μοντέλα, αλλά και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο επιμελήθηκε ο Κώστας Βενετσάνος, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια (αξίας 50 ευρώ το καθένα) θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και του ιδρύματος Lifeline, που δημιούργησε η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας. Παρουσιαστής του event ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ παραβρέθηκε και ο ένας εκ των ιδρυτών του οίκου μόδας, Τάκης, που καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους. Θυμίζουμε ότι ο έτερος του σχεδιαστικού διδύμου, Νίκος (φωτό), έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ πλέον επικεφαλής του brand είναι ο Χάρης Τσιάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive