Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Aκούστε το μήνυμα του πιλότου της Π.Α. που συγκλόνισε τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που συγκλόνισε τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιπτάμενος σμηναγός, Λουκάς Θεοχαρόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μέσα από το F-16. «Καλημέρα Θεσσαλονίκη! Το ΌΧΙ συμβολίζει την ενότητα και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Παραμένουμε δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια Πολλά Ελλάδα».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

1 σχόλιο:

  1. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ¨:
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ AΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ Ο ΟΖΑΛ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.
    36% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΗΤΕΣ, Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ EINAI ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive