Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μαχαιρωθείτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Θα χαρούμε πολύ. Στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές στη ΝΔ



Ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, με τα μέλη του οργάνου να συζητούν τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος της ΝΔ. Οι εκπρόσωποι του Απόστολου Τζιτζικώστα, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη έχουν κοινό μέτωπο απέναντι στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη...
που δείχνει να διατυπώνει ενστάσεις σχετικά με το πόσες κάλπες θα στηθούν, αλλά και τα εκλογικά κέντρα που θα δημιουργηθούν καθώς το «γαλάζιο» ταμείο είναι άδειο. Στον αντίποδα οι τρεις άλλοι υποψήφιοι θέλουν να ακολουθηθούν όσα έγιναν το 2009, όπου είχαν στηθεί 1500 σε 1000 εκλογικά κέντρα. Ωστόσο όπως λέει η πλευρά Μεϊμαράκη, τότε προσήλθαν να ψηφίσουν 800 χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος και εκτιμούν πως ο αριθμός αυτός θα είναι πολύ μικρότερος σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές.

2 σχόλια:

  1. Τούτες οι εκλογές, θα έχουν κάποιο κόστος;;; και αν ναι, ποιο είναι και από που θα πληρωθεί;;;Από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος;;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα από τα φαντάσματα της Μεταπολίτευσης που στοίχειωσαν την Ελλάδα και την οδήγησαν μέχρι εδώ, είναι ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του, γνωστή και ως Αγία- «O.CIA» Οικογένεια.

    Πάντα, αυτός ο απέθαντός της υποτέλειας και της διαπλοκής «ξεμυτάει», όταν η κατάσταση μαυρίζει πολύ, για να στηρίξει το μαύρο.

    Ρέει το αίμα των Ελλήνων για να ταΐζει το ο Μητσοτακέικο

    Εμείς οι μαζόχες πρώην ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΙ νομίσαμε ότι με τον ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ θα γλυτώναμε από την οικογενειοκρατία και τα Μητσοτάκια που «βρέξει χιονίσει» έχουν μόνιμη θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή και ισόβια δημοσυντήρητη επικαρπία .

    Φτάνει πια, με τα φαντάσματα του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive