Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Χαρακτηρίζεται εμπλοκή το «πόθεν έσχες» των δύο υπουργών της κυβέρνησης που φοροδιαφεύγουν



Ένας υπουργός είχε «ξεχάσει» να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ κι άλλος έχει μετοχές σε εταιρεία. Η αλητεία δεν έχει όρια... Εν όψη ψήφισης του νέου ορυμαγδού των αντιλαϊκών μέτρων που θα ψηφίσουν, κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν ως "εμπλοκή" την υπόθεση των δύο υπουργών - μάλιστα - της κυβέρνησης...
   Δύο φάκελοι για «πόθεν-έσχες» εν ενεργεία υπουργών προκαλούν «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση.   Όπως ανέφερε το Mega, επικαλούμενο την πρώην πρόεδρος Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υπουργός είχε... ξεχάσει για 3 χρόνια να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ, πράγμα που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος.     Άλλο κυβερνητικό στέλεχος, βάσει του «πόθεν έσχες» του, φαίνεται να έχει μετοχές σε εταιρεία, πράγμα που απαγορεύεται από τους περιορισμούς για συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο, ενώ έχουν εντοπιστεί και βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες.     Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δύο είναι οι πρώην βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive