Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

To Facebook... γλεντά τον Φώτη Κουβέλη με απίστευτο πρωτοσέλιδο

«Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, έρχεται ο Κουβέλης! Ο Τσίπρας τίναξε την μπάνκα στον αέρα, τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά» είναι το... πρωτοσέλιδιο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook. Εποχή μεταγραφών τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην πολιτική. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να... εμπνευστούν οι χρήστες του Facebook και να φτιάξουν το δικό τους πρωτοσέλιδο σχολιάζοντας την πολτικής με ποδοσφαιρίκούς όρους. Συγκεκριμένα, παρουσιάζουν την εφημερίδα Αυγή με πρωτοσέλιδο την... μεταγραφή του Φώτη Κουβέλη στο κόμμα της Κουμουνδρούρου. «Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, Έρχεται ο Κουβέλης! Ο Τσίπρας τίναξε την μπάνκα στον αέρα, τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά»....
 Στην κεντρική φωτογραφία εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης με κόκκινη εμφάνιση, ενώ οι υπότιτλοι αναφέρουν: «25 εκατ. θα φθάσει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία», «5 εκατ. το χρόνο για τον παίκτη με συμβόλαιο 3+1 χρόνια και 5,2 εκατ. στη ΔΗΜΑΡ για την αγορά του», «Πάνω από 10 ώρες κράτησαν οι σκληρές διαπραγματεύσεις», «Άλλη κλάση ο Φώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive