Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί δεν δημοσιεύθηκε μία σοβαρότατη συνέντευξη,την οποία εμείς ακούσαμε;‏ Η κυρία Θεοδωροβία Πλακά στον ΣΠΟΡ FM 94,6‏ …

140128b-plak
Ο λόγος δόθηκε στην απολυμένη δημόσιο υπάλληλο κυρία Θεοδωροβία Πλακά Χθές το απόγευμα στις 18:10, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ,ιδιοκτησίας του ΣΚΑΙ καί …στην εκπομπή τού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη «Έφεση στον ΣΚΑΙ»,ο οποίος στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές την υπάλληλο της Γ.Γ.Αθλητισμού στην τηλεοπτική εκπομπή του ,»Δίκη στον ΣΚΑΙ», αναδεικνύοντας με αποδείξεις καί στοιχεία την τεράστια διαφθορά της υπηρεσίας της.
Σχετικά βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο....

Η » Τρικλοποδιά» ενημερώθηκε άμεσα καί άκουσε την συγκεκριμένη εκπομπή,στην οποία ή κυρία Πλακά ήταν καταπέλτης των σκανδάλων,αλλά ταυτόχρονα εξήγησε με πολύ καθαρό λόγο, ως συνήθως,ποιοί την έφεραν ένα βήμα πριν την οριστική παύση από την εργασία της καί γιατί,αναφέροντας ότι έχει κρυμμένους άσους στο μανίκι της.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη αν θα αναφέρει ονόματα η κυρία Πλακά με επιχειρήματα καί αναφερόμενη σε δικαστικά έγγραφα κατονόμασε ως υπαίτιους καί υπεύθυνους της απόλυσής της, τούς κυρίουςΚωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά καί τον κύριο Γιάννη Ιωαννίδη πρώην υφυπουργό Αθλητισμού,τούς οποίους όπως ανέφερε τούς έχει καταγγείλει καί στην δικαιοσύνη καί στην αστυνομία.
Ή «Τρικλοποδιά» ερευνώντας στο διαδίκτυο γιά να αναδημοσιεύσουμε την ιδιαιτέρως σοβαρή αυτή συνομιλία με τον δημοσιογράφο στον αέρα τού ΣΠΟΡ fm Χθές,δυστυχώς δεν βρήκαμε κάτι σχετικό.
Στο διαδίκτυο αναφέρεται μόνο ,ότι φιλοξενούμενος του ΣΠΟΡ fm καί του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη ήταν ο διαιτητής Σπανέας και δημοσιεύεται μάλιστα καί η συνέντευξή του γιά το ποδόσφαιρο,αλλά ή τόσο σοβαρή συνομιλία καί ή παρουσία στην εκπομπή της κυρίας Θεοδωροβίας Πλακά δεν αναφέρεται περιέργως πουθενά.
Καί δεν θα αναφέραμε κάτι κι εμείς ,αν δεν είχαμε ακούσει με τα αυτιά μας οι ίδιοι την συνέντευξή της ,από την αρχή ως το τέλος.
Ας ελπίσουμε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός θα ανασείρει από τα αρχεία του την συνομιλία, ή ας ελπίσουμε ότι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης θα αναφέρει για την συγκεκριμένη συνομιλία του στον αέρα του ΣΠΟΡ fm με την φιλοξενούμενή του, κυρία Θεοδωροβία Πλακά ,γιατί οι υποθέσεις διαφθοράς πού έχει καταγγείλει με κόστος την απώλεια της εργασίας της μετά 24 έτη ,ενδιαφέρουν όχι μόνο τους ακροατές τού ΣΠΟΡ FM αλλά καί τούς αναγνώστες τού διαδικτύου καί όλους εμάς πού κατά καιρούς έχουμε αναγνώσει αλλά καί φιλοξενήσει πολλά άρθρα με αποδεικτικά στοιχεία της ΚΥΡΙΑΣ Θεοδωροβίας Πλακά.
Επισημαίνουμε επίσης ότι ή κυρία Πλακά έχει έναν ιδιαίτερο,έμπειρο καί βαρυσήμαντο πολιτικό λόγο πού πηγάζει μέσα από τα άρθρα της καί θα την παροτρύναμε να τον εκμεταλλευτεί στο μέλλον κατεβαίνοντας στην πολιτική σκηνή.
Ευχόμαστε καλή δικαίωση καί καλή επιτυχία κυρία Πλακά,περιμένοντας το επόμενό σας άρθρο.
Ελπίζουμε ο εκ νέου υφυπουργός αθλητισμού κύριος Σταύρος Κοντονής να κατανοήσει τί ακριβώς συμβαίνει στην υπηρεσία του καί να επανεξετάσει την άδικη απομάκρυνση της πρώην υπαλλήλου ,η οποία όπως φαίνεται βλάπτει το συμφέρον των παράνομων καί των καταχραστών.
Εκ της διαχείρισης της «Τρικλοποδιάς».
Έπεται συνέχεια …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive