Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

"ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ" ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ. Γράφει ο Παπαδόπουλος Βασίλης.


Η χώρα βυθίζεται στον κοινωνικό λήθαργο και στη συλλογική απραξία. 
Η κοινωνική πράξη έχει υποκατασταθεί από αντανακλαστικές ατομικές κινήσεις επιβίωσης, ελλείψη στοιχειώδους πνευματικής υγείας....
Λεξικό: Αναλώσιμο είναι αυτό που μπορεί να αναλωθεί, να ξοδευτεί. Όρος βιομηχανίας τροφίμων για το χρονικό όριο ασφαλούς κατανάλωσης των προϊόντων. Μεταφορικά: Που δεν μπορεί να σωθεί, που δεν στοιχίζει τίποτα να χαθεί-ακόμα και για ανθρώπους. <<Προϊόντα>> που θυσιάζονται χωρίς κόστος.

Αυτή ακριβώς η διατύπωση καλύπτει πλήρως το πολιτικό-κοινωνικό γίγνεσθαι του σήμερα και όχι μόνο.

Πόσο να διαρκέσει άραγε και αυτή η κυβέρνηση των 155; 6 μήνες; 1 χρόνο; Ή 4; 
Πόσο διήρκησε η προηγούμενη; 
Πόσο η πάρα-προηγούμενη και κτλ; 

Τι επί της ουσίας διαφορετικό έχει αυτή κυβέρνηση από
την προηγούμενη και την πάρα-προηγούμενη; 
Ποια είναι η κατάσταση της χώρας τώρα; 
Ποια πριν και παρά-πριν; 
Τι πολιτικές εφάρμοσαν οι παλαιοί και οι πιο παλιοί; 
Τι οι νέοι; 
Ρητορικές ερωτήσεις με προφανείς απαντήσεις. 

Παίζει όμως ρόλο τελικά πόσο θα διαρκέσει και αυτή η κυβέρνηση.
Δεν παίζει γιατί το αντίκτυπο των πράξεων όλων στην πραγματικότητα, παρόλο της φαινομενικής διαφορετικότητας, είναι ίδιο.
 Είναι ίδιο, αθροιζόμενο, με διαδοχική εξέλιξη, απαρέγκλιτα εύστοχο και συγχρονισμένο με ακρίβεια μέσα στον χωροχρόνο.

Είναι αυτοί οι αχόρταγοι λοιπόν, ανόητοι, βλάσφημοι, λαίμαργοι, μορφωμένοι και χρήσιμα ηλίθιοι πολιτικοί, που λόγω του αξιώματός και του βήματος άσκησης δημόσιας διοίκησης, ευθύνονται ως επί των πλείστων για τα δεινά της οποιασδήποτε κοινωνίας, κράτους, χώρας.

Είναι αυτοί οι ψυχεδελικοί, ψυχονευρωτικοί και ιερόσυλοι αυτό-αποκαλούμενοι πατριώτες που δια της ακατάσχετης διασποράς ψεμάτων και φόβου, φέρνουν συστημικά τον πολίτη στην πορεία μεταξύ μιας Σκύλας και μίας Χάρυβδης, χειραγωγώντας, εκβιάζοντας και υφαρπάζοντας έτσι την ψήφο του καθόλα κρατικοδίαιτα ντοπαρισμένου πολίτη. 

Είναι αυτοί που επιλέγουν να βρίζονται γιατί συμφωνούν και είναι δυστυχώς και ο λαός που επιλέγει πλέον να σιωπά γιατί διαφωνεί.

Η παρατεταμένη δίαιτα όμως με ελάχιστη παροχή τροφής, οδηγεί στην νευρική ανορεξία και αυτή στον κλινικό θάνατο. Όπως και το παρατεταμένο μνημόνιο χωρίς ανάπτυξη.

Το μνημόνιο είναι μεν ουσιαστικά ένα παν-ηλίθιο και ανεφάρμοστο σχέδιο, είναι όμως έτσι σχεδιασμένο εργοστασιακά δε. 
Είναι σχεδιασμένο να αποτύχει για να πετύχει.
 Είναι σχεδιασμένο από <<σατανικά>> ευφυείς ανθρώπους.  

Εκτελείται από τα εκάστοτε χρησίμως ηλίθια, γαλουχημένα πολιτικά προϊ-όντα, τα οποία εν γνώσει ή εν αγνοία τους,  καταναλώνονται ως μαύρες χήρες και <<τερματίζονται>> κατόπιν επίτευξης των προγραμματισμένων επιτυχημένων ανθρωποθυσιών. 

Τελικός σκοπός,  η αποκλειστική επιβίωση των <<εκλεκτών>> με λάφυρο την γη, το ύδωρ και άκρως βλακωδώς την αιωνιότητα.

Το πραγματικό δυστύχημα, δεν είναι ότι αυτοί οι <<κύκλω-μύω-πες>> καταναλώνονται στο βωμό του μονοκρατορικού κανιβαλιστικού αυτού έργου, αλλά ότι, οι εξίσου αναλώσιμοι λαοί ξεκληρίζονται στη πορεία. 

Ενώ λοιπόν οι, νευροψυχιατρικά και κλινικά αποδεδειγμένα πατριώτες ψυχασθενούν επιτυγχάνοντας πολιτικά, οι "αρχιτέκτονες" αυτό-ανακηρύσσονται ταυτόχρονα ως θεοί και το πεινασμένο και άθεο ποίμνιο αυτών νομοτελειακά εν τέλει υποκλίνεται.

Από την άλλη πολιτικά μιλώντας, η ψυχολογική κατάσταση του αναλώσιμου λαού παρουσιάζει καθαρά συμπτώματα παθολογικού αυτισμού. 
Ψηφοφορεί ενστικτωδώς αυτιστικά.

 Όπως οι κατώτεροι ζωικοί οργανισμοί, έτσι και σήμερα αντιδρούμε με αντανακλαστικές κινήσεις μονάχα σ' ότι ερεθίζει άμεσα και ειδικά.

Η χώρα βυθίζεται στον κοινωνικό λήθαργο και στη συλλογική απραξία. 
Η κοινωνική πράξη έχει υποκατασταθεί από αντανακλαστικές ατομικές κινήσεις επιβίωσης, ελλείψη στοιχειώδους πνευματικής υγείας. 

Η αίσθηση της αποσύνθεσης είναι γενική και δεσπόζει σε όλες τις συζητήσεις, ενώ η δυσφορία εκτονώνεται όλο και ευκολότερα και συχνότερα σε προκλητική επιθετικότητα και χυδαιότητα.

" Αυτός ο τύπος μας κοιτάει σα κάμερα, πίσω απ' τα μάτια του βλέπω καλώδια, θα 'βαζα στοίχημα παίρνει προγράμματα, μας βλέπει digital σε ολογράμματα...

Βλάκα, σ' αποσυνδέουνε για πλάκα, οι τύποι που σου αλλάξανε το αίμα με νερό, να νίπτουνε μ' αυτό τας χείρας των Πιλάτων, έμποροι πάντων, ορατών και αοράτων"  Παύλος Παυλίδης - Ρομπότ.


Παπαδόπουλος Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive