Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΣ "ΤΗΓΑΝΙΣΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΖΩΗ, ΤΗΝ ΣΙΑ, ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Κ.Λ.Π. ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ

1 SKAI
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Ο Α. Τσίπρας μετέτρεψε την κυβέρνηση στην πιο σκληρή μνημονιακή, είπε η πρόεδρος της Βουλής κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερε ένα «τερατώδες» μνημόνιο και θέλει να εξαφανίσει πολιτικά όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει ανάχωμα. Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά...
στα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και όσους διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στο πιο εκτρωματικό Μνημόνιο που υπογράφηκε παραμένουν πιστοί στο πρόγραμμα με το οποίο εξελέγησαν. «Είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ και όλοι οι εκπρόσωποι των εκβιαστών-δανειστών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους λέγοντας μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι μέρος του προβλήματος, είναι μέρος της λύσης» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου υπαινισσόμενη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον ο εκλεκτός των Ευρωπαίων.
Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών
«Μην με διακόψετε στην Γερμανία, σας παρακαλώ, γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ, αυτά που πρέπει να ειπωθούν», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στην Σία Κοσιώνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό.
«Σας παρακαλώ, το εκλαμβάνω ως χιούμορ αυτό» είπε χαμογελώντας η δημοσιογράφος, Σία Κοσιώνη.
«Καθόλου», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Δεν κάνετε χιούμορ; Θεωρείτε ότι σας διέκοψα γιατί έχω συμπάθεια στην Γερμανία;» πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.
«Κάνω χιούμορ για αυτά που είναι αστεία. Η καταστροφή που υπέστη η χώρα μας από την ναζιστική θηριωδία δεν είναι αστείο υπό καμία θεώρηση», κατέληξε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι εκλογές συμφωνήθηκαν ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους δανειστές. “Είναι δεδομένο ότι το πλαίσιο έθεσαν άλλοι. Το Μαξίμου σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές. Και σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ομολογήθηκε από τους δανειστές, δηλώθηκε δημόσια ότι με τηλεφωνήματα μεταξύ τους προετοιμάστηκαν οι εκλογές” ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive