Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!

3 σχόλια:

  1. ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΜΟΒΟΡΑ ΔΥΣΗ ΠΟΝΕΣΕ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ,ΣΥΡΙΑ,ΙΡΑΚ,ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ...ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ(5000 Ε) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ; Ρωτήστε τους λάτρεις του γιαχβέ. Εκείνοι κρύβονται πίσω από όλα. Εκτός και εάν θεωρείτε ότι πάλι φταίνε οι Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive