Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΟ δούλεμα του κάνουν για... ηρεμιστικό. Χαϊκάλης: Κομμένος από τις λίστες, αλλά ... ξανά υπουργός. Σε ΠΟΙΟ κράτος;

Χαϊκάλης: Κομμένος από τις λίστες, αλλά ... ξανά υπουργός - Κεντρική Εικόνα

Αντιφατικες δηλώσεις από το κόμμα των ΑΝΕΛ. Μπορεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου να έδειξε την έξοδο από τις λίστες στον ηθοποιό και πρώην υπουργό Παύλο Χαικάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναυπουργοποιηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κόμμα των ΑΝΕΛ ο κ. Χαϊκάλης είχε εξελιχθεί σε «βαρίδι» στην προσπάθειά τους για είσοδο στη Βουλή. Αποκατάσταση αφού μπουν στην Βουλή.. (φέξε μου και γλύστρισα)..
Την ίδια στιγμή,  ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως, εάν μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ μπουν στη Βουλή και σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα ο κ. Χαϊκάλης αποδείξει την αθωότητά του, τότε ο ίδιος προτίθεται να τον αποκαταστήσει, εννοώντας ότι θα του δώσει κάποια κυβερνητική θέση.
Την πρόθεση αυτή επιβεβαίωσε και το Σάββατο το πρωί από το MEGA η κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη λέγοντας πως μπορεί να τον κάνουμε και υπουργό μετά τις εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive