Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ιερώνυμε...την "πορτοκαλάδα" θα την πιείτε και θα πείτε και ευχαριστώ!

Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ... ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΠΑ: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...
ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ. ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ . ΤΗΝ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ" ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Νομίζουν πολλοί ότι η τουρκολάγνος "καθηγήτρια", γνωστή Ανανίστρια... δεν έχει αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο... Νομίζουν...
Όσο για τον Ιερώνυμο...  δεν ξεχνάμε ότι κελαϊδάει πάντα αλά καρτ... Στη σφαγή των Ελληνορθοδόξων από τους ιμπεριαλιστές στη Συρία, 5 χρόνια δεν έβγαλε λέξη... Αχ κονδύλια της "πολιτισμένης" ΕΕ τι μας κάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive