Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ "ΤΑΦΟ" ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ... ΘΑΥΜΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ".




ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ: ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ, ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΦΕΣ, ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ. ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ & ΚΕΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Στην ιστορική της έδρα επιστρέφει σήμερα η ΝΔ καθώς είναι προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Ρηγίλλης στις 19.00. Η κίνηση του προέδρου της ΝΔ εκτιμάται ως εξόχως συμβολική με στόχο την συσπείρωση της κομματικής βάσης και της επιστροφής των κεντροδεξιών ψηφοφόρων στο κόμμα. Ήδη, πρώην βουλευτές και υπουργοί αλλά και η ΟΝΝΕΔ καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αν θα δώσουν το παρών οι...
δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, ΚώσταςΚαραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και φυσικά ο απέθαντος αιωνόβιος επίτιμος -μπρρρρρ- όνομα ΔΕΝ λέμε, γνωστό βαμπίρ είναι, πέστε το εσεις ΑΝ τολμάτε.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive