Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτελέσματα των εκλογών και Αν-Ελεύθερη βούληση των πολιτών. Του Γιώργου Κρικόπουλου

Η δουλικότητα των Ελλήνων πολιτικών ταγών μας, η συνεχής υποχωρητικότητα σε εθνικά θέματα και η αδυναμία αντιμετώπισης των κοινωνικών αναγκών των Ελλήνων πολιτών, επιβεβαιώνουν του Φιλοσοφικού Λόγου το αληθές, ότι λογικά μετά τα ανωτέρω ,επέρχεται το λύγισμα και το τσαλάκωμα της συνείδησης των Ελλήνων πολιτών.
Επίσης ταυτοχρόνως επιβάλλεται και ο συνειρμός ,ότι με το καθεστώς της οικονομικής δουλείας που υποβλήθηκε με την υιοθέτηση των κοινωνικών προτύπων της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας τάξης πραγμάτων , (όπου προκλητικά ΔΑΝΕΙΑ και άφθονο ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρήμα εισέρρευσαν στις τσέπες των ιθαγενών ), υποθήκευσαν το μέλλον αλλά επίσης και την ελευθέρα βούληση των πολιτών...

Πως λοιπόν σήμερα μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα ξεφύγουμε απ τα δεσμά των παραπάνω θεμάτων , αν οι ηγέτες μας έχουν επιβάλλει και διαμορφώσει << δουλικόν>> χαρακτήρα και ο λαός μας παραμένει παγιδευμένος στα χρέη;
Ποιος πολιτικός ηγέτης θυμάται την οδηγία του Αριστοτέλη " Βασική αρχή της Δημοκρατικής πολιτικής είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";
Γνωρίζουμε πόσοι Νόμοι και Διατάξεις θεσπίζονται για τον περιορισμό της Ατομικής ελευθερίας των Πολιτών;
Γνωρίζουμε ότι η Δικαιοσύνη επιβάλλεται βάσει της ερμηνείας ανελεύθερων νόμων , (συνήθως προϊόν , όχι ελευθεροφρόνων αλλά υποτεταγμένων συνειδήσεων) και ως εκ τούτου η απονομή του Δικαίου κινούμενη σε περιοριστικούς άξονες εξυπηρετεί εν τέλει ΜΟΝΟ την καθεστηκυίαν τάξη , αφαιρώντας την προοπτική απόδρασης εκ των ασφυκτικών δεσμών που δεκαετίες φυλακίζουν τη προσδοκία της οριστικής ρήξης;
Οδηγούμεθα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι , σπαταλούμε ως λαός πολύτιμο δημιουργικό χρόνο, απο "δέσμιους" οδηγούς , που αδυνατούν εκ της θέσεώς και των προθέσεών τους να μεταλλάξουν τη νοητική δουλικότητα σε παραγωγική Ελεύθερη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.
Κάπως έτσι μπορούν να δικαιολογηθούν (κατά την άποψή μου) ,και τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα την 20η Σεπτεμβρίου 2015...

2 σχόλια:

  1. προσυπογραφω το παρακατω ευστοχο σχολιο φιλου αναφορικα με το αποτελεσμα των εκλογων,η ελλαδα σημερα τελειωσε οριστικα,σημερα μπηκε οριστικα η ταφοπλακα στον ελληνισμο,ο ελληνικος λαος στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι πλεον ενας παρακμιακος και τελειωμενος λαος,το ολο σκηνικο θυμιζει εντονα τις τελευταιες μερες του βυζαντιου,μπροστα μας εξελισσεται ενα μοντερνο 1453,με μια διαφορα τοτε κρατησαμε 400 χρονια και επανηλθαμε τωρα απλα θα εξαφανιστουμε:

    ''giggity
    Έχετε δίκιο. ¨Ηρθε για να μείνει ο Τσίπρας.
    Με 700.000 παράνομους μόνο φέτος, κι ένα εκατομμύριο το χρόνο μίνιμουμ, δεν σας έχει πια ανάγκη.Απλά το καθεστώς δεν θα λέγεται κοινοβουλευτισμός, αλλά Χαλιφάτο.

    Όσο για μένα και τους άλλους ιδιώτες φορολογούμενους, ΑΝ (μεγάλο ΑΝ)μείνω στη χώρα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, εννοειται, όσο δεν έχουμε ΣΥΝΟΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ, ΤΕΛΟΣ !

    Τώρα για εσάς, μια πρόγευση δίνει η μοίρα των οστών των Ελλήνων της Σμύρνης: Τα πούλησαν οι Τούρκοι για ασβέστη. Αυτοί είναι οι ταξικοί αδερφοί σας οι τζιχαντιστές, ετοιμαστείτε.
    Εγώ πάντως, ειδικά αφού βρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι σε Λέσβο, Κω,Ρόδο να ψηφίσουν ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ, τους αποκαλώ ΒΛΑΚΕΣ, χωρίς δισταγμό.

    Πλειοψηφεία δεν σημαίνει δίκιο, ειδικά σε παρακμιακά failed states -παραμάγαζα του Χαλιφάτου όπως η ελλάδα, όπου τα καλύτερα μυαλά φεύγουν.

    Μερικά παραδείγματα εκλογικής νίκης:

    -Χίτλερ 1933 (προς το ένα άκρο) -KK Tσεχοσλοβακίας 1946 (προς το άλλο) -Αδελφοί Μουσουλμάνοι , Μόρσι, Αίγυπτος 2012 (το μέλλον μας)

    Κατανοητό; Πλειοψηφεία δεν σημαίνει δίκιο.Κάνετε Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο λάθος που ανοίγετε τα σύνορα και μοιράζετε διαβατήρια.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. το αποτελεσμα οφειλεται σε 2 παραγοντες:

    1)ο ελληνικος λαος στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι πλεον ενας παρακμιακος και τελειωμενος λαος

    2)μην υποτιματε και εναν ακομη παραγοντα(για την πρωτια συριζα) που πολλοι ακομη δεν εχουν (ή δεν θελουν) να συνηδητοποιησουν και ειναι οι ελληνοποιημενοι αλλοδαποι που θα καθοριζουν-επηρεαζουν ολο και περισσοτερο τις πολιτικες,κοινωνικες και οικονομικες εξελιξεις της πατριδας μας,τις κοινωνικες και οικονομικες τις επηρεαζουν ηδη σε μεγαλο βαθμο(απο την πειρα και σε αλλες χωρες ψηφιζουν συνηθως αριστερα)

    μεχρι και τον οκτωβριο 2014 ειχαν δωσει ολοι οι προηγουμενοι κατι παραπανω απο 100000 ελληνικες ιθαγενειες προσθεστε και αυτες που δοθηκαν επι κυβερνησης συριζα το τελευταιο 8-9μηνο,θα παιρνονται αποφασεις και θα τριβουμε τα ματια μας και θα αναρωτιομαστε πως;αλλα θα ειναι ηδη πολυ αργα

    στις επομενε εκλογες θα εχεις πλεον να κανεις με μια καβατζα απο τουλαχιστον 300000-400000 ψηφους απο ελληνοποιημενους αλλοδαπους

    το ολο σκηνικο θυμιζει εντονα τις τελευταιες μερες του βυζαντιου,μπροστα μας εξελισσεται ενα μοντερνο 1453,με μια διαφορα τοτε κρατησαμε 400 χρονια και επανηλθαμε τωρα απλα θα εξαφανιστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive