Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός Ισοπέδωσε το αγγλικό κάστρο με τρεις «κανονιές».3 - 2 ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ την Αρσεναλ. ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ

Τα γκολ του Ολυμπιακού! (videos)

Ο Ολυμπιακός με ψυχή και πάθος έκανε το θαύμα και επιβλήθηκε στο «Emirates» της Άρσεναλ με 3-2 παίρνοντας μια σπουδαία νίκη που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης...
Α' Ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση που του άσκησε η Άρσεναλ στα πρώτα λεπτά, δίχως να κινδυνέψει από τις επιθέσεις των Άγγλων και με την πάροδο του χρόνου άρχισε να κερδίζει μέτρα και να φτάνει δειλά-δειλά έξω από την περιοχή του Οσπίνα.

Το πρώτο μισάωρο κύλησε χωρίς κάτι σπουδαίο, για να φτάσουμε στο 33', όταν οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κόρνερ, ο Φορτούνης σημάδεψε έξω από την περιοχή τον Πάρντο κι αυτός με σουτ στην κίνηση είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στα πόδια του Τσάμπερλεϊν.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η αγγλική ομάδα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 35', όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Σάντσες βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γουόλκοτ κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν. Στο 40' κέρδισαν ακόμη ένα κόρνερ με τον Φορτούνη να εκτελεί, στέλνοντας την μπάλα με πολλά φάλτσα εντός της εστίας (πέρασε καθαρά τη γραμμή), κάνοντας το 2-1!

Το δεύτερο γκολ αποσυντόνισε πλήρως τους "κανονιέρηδες" οι οποίοι στο πεντάλεπτο που απέμενε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δεν κατάφεραν απειλήσουν.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ μπήκε φουριόζα στο ματς και πίεσε ψηλά την άμυνα του Ολυμπιακού, με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση. Η ελληνική άμυνα γνώρισε δύσκολες στιγμές με χαρακτηριστικότερη τη διπλή ευκαιρία του 61ου λεπτού, όταν διαδοχικά οι Ρομπέρτο και Ομάρ γλίτωσαν με υπερπροσπάθειες την παραβίαση της ερυθρόλευκης εστίας.

Στο 65' η Άρσεναλ όμως βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα του Ολυμπιακού και κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Γουόλκοτ με σέντρα από δεξιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Αλέξις Σάντσες κι αυτός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στην επόμενη επίθεση όμως ο Ολυμπιακός ευτύχισε να βρει ανοργάνωτη την άμυνα των Άγγλων και ο Πάρντο με γύρισμα από δεξιά βρήκε τον Φινμπόγκασον ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 3-2 για την ελληνική ομάδα στο 66'.

Στα λεπτά που ακολούθησαν η Άρσεναλ άσκησε ασφυκτική πίεση στον Ολυμπιακό, όμως η ελληνική άμυνα και η ετοιμότητα του Ρομπέρτο κράτησαν το προβάδισμα των ερυθρόλευκων μέχρι το τελικό σφύριγμα του Νιχάους.

Με τα γκολ των Πάρντο, Φορτούνη και Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός ΠΑΤΗΣΕ  Άρσεναλ με 3-2. Είχαν ισοφαρίσει δύο φορές προσωρινά οι Λονδρέζοι με Γουόλκοτ και Σάντσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive