Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑ Σ.ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε νωρίτερα ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη ΣαμαράΣταύρος Παπασταύρου, για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά προσήλθε, μαζί με τον δικηγόρο του, στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει κληθεί ως ύποπτος τέλεσης δύο κακουργημάτων....
φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Αδικήματα που αφορούν τσην ενδεχόμενη εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Που περιλαμβάνεται στο υλικό της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Παπασταύρου υποστηρίζει ότι τα χρήματα ανήκαν σε άλλον μεγαλοεπιχειρηματία – καταθέτη της λίστας και εκείνος λειτουργούσε ως πληρεξούσιος. Συνδικαιούχοι σε αυτόν τον λογαριασμό εμφανίζεται η μητέρα του του κ. Παπασταύρου και ο εκλιπών πλέον πατέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive