Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: “Γκρέμισαν” την Τούμπα 10.000 ΠΑΟΚτζήδες στην υποδοχή του Μπερμάτοφ -Συγκινημένος ο Βούλγαρος Άσσος αποκάλυψε γιατί “νοιώθει σαν αδελφός με τους Έλληνες”

BERBADOV6_600_355
Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε το τελευταίο και μακράν πιο «ηχηρό» φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ,… ο Βούλγαρος διεθνής επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Περίπου 10.000 φίλοι του «Δικέφαλου» μαζεύτηκαν στην Τούμπα και αποθέωσαν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη καριέρα στο υψηλότεροοδοσφαιρικό επίπεδο, ο οποίος θα ενισχύσει φέτος το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ακόμη και τον πολύπειρο Μπερμπάτοφ να τα χάσει. Όταν συνήλθε από την έκπληξη, ευχαρίστησε τους νέους…
πιστούς του. «Ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι πραγματικά απίστευτο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ» είπε. Όπως αποκάλυψε ο Μπερμπάτοφ «ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ’ τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν “αδέλφια”. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας, γιατί είμαστε σαν αδέλφια». Συνεχίζοντας, ο διάσημος στράικερ ευχαρίστησε «τον κ. Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την επιμονή τους να με φέρουν εδώ. Να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος και να γιορτάσουμε όλοι μαζί φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου».
http://www.makeleio.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ Μ..... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!

    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive