Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ: Νέες αξιώσεις ΣΟΚ από τους τοκογλύφους δανειστές. Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΙ διατάζουν

daneistes

Στις διαπραγματεύσεις για το νέο μνημόνιο οι δανειστές ζητούν να«ξηλωθούν» και άλλα «κοινωνικού χαρακτήρα» νομοθετήματα, όπως τα τεκμήρια για τους ανέργους. Η τρόικα θέτει ζήτημα υποβολής κατά δύο μήνες νωρίτερα των φορολογικών δηλώσεων, χωρίς δυνατότητα παράτασης, αλλά και κατάργησης της έκπτωσης 2%. «Ειδικό φάκελο»...
έφτιαξαν οι δανειστές για τους αγρότες και εμφανίζονται «λάβροι» εναντίον τους. Επίσης απαιτούν την ενσωμάτωση της έκτακτης εισφοράς στη φορολογίας εισοδήματος, διατήρηση αυτούσιου του ΕΝΦΙΑ και το 2016, άρση της ρύθμισης για εκχώρηση των ανείσπρακτων ενοικίων στην εφορία, φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με 26% όσων δεν έχουν εισόδημα αλλά διαθέτουν ακίνητο ή Ι.Χ, υποβολή δηλώσεων μέχρι 30 Απριλίου κάθε χρόνο, αντί 30 Ιουνίου και αύξηση της προκαταβολής φόρου των αγροτών από 27,5% στο 55%.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ.
    ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΑΡΕΣ!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΔΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΙΣ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive