Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΛΤΟ. ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

Από τα... φιλιά και τις αγάπες έβγαλαν πάλι τα μαχαίρια εν μία νυκτί. Ο λόγος για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου.  Οι πιέσεις που είχε η κυρία Γεννηματά από τους Βενιζέλο και Λοβέρδο την ανάγκασαν να αλλάξει πορεία και αντί για «γάμο» με το... αδελφό κίνημα, φτάσαμε σε κηδεία των σχέσεών τους. Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε...
ότι δεν θα συνεργαστεί με το κίνημα του Παπανδρέου επιρρίπτοντάς του ευθύνη για υπερβατική κίνηση, όταν με δική του πρωτοβουλία δημιούργησε το ΚΙΔΗΣΟ, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ επί πολλά χρόνια τον είχε τιμήσει ως βουλευτή, πρόεδρο και πρωθυπουργό.  Μάλιστα, η Φώφη Γεννηματά δεν δίστασε να χαιρετίσει την επιστροφή ψηφοφόρων, φίλων και στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ, που ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις και τις πρωτοβουλίες ενότητας που η ίδια ανέλαβε.  Η απάντηση ήρθε διά στόματος Γιώργου Παπανδρέου που απέστειλε και προσωπική επιστολή στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα μίλησαν τηλεφωνικά. Ο κ. Παπανδρέου, στην επιστολή του, κατηγορεί ευθέως την κυρία Γεννηματά για παλινδρόμηση στις κινήσεις της για «συμπόρευση» δυνάμεων που ανήκουν στον χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, γράφοντας χαρακτηριστικά: 
«Με χαρά ακούσαμε ότι βρίσκεις αναγκαία τη συμπόρευση κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων του προοδευτικού χώρου» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δυστυχώς, από την επόμενη ημέρα σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν δημοσίως εναντίον της θετικής αυτής προοπτικής, θέτοντας όρους που υπονομεύουν αυτή την προσπάθεια».
Ο κ. Παπανδρέου δεν διστάζει να επιτεθεί προσωπικά στην κυρία Γεννηματά γράφοντας:

«Στις μεταξύ μας επικοινωνίες διαπίστωσα ότι τους ίδιους όρους για τη διάλυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον δικό μου αποκλεισμό έθεσες και εσύ προσωπικά προκειμένου να συνεχιστεί το εγχείρημα», κάτι που ο κ. Παπανδρέου δεν δέχτηκε, οδηγώντας μια πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΚΙΔΗΣΟ σε «ναυάγιο». Να σημειωθεί ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα πάρει την τελική απόφαση σήμερα, στη συνδιάσκεψη την οποία πραγματοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive