Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κωνσταντοπούλου: Ο "σύντροφος !!!" Φίλης με απείλησε! Θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείς

Κωνσταντοπούλου: Ο Φίλης με απείλησε! Θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείςΣτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε πως υπονομεύτηκε και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φίλη, λέγοντας πως την απείλησε ευθέως πως εάν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Μαξίμου, θα την τελειώσουν. "Προσωπικά και έχοντας μέχρι τις 30 Ιουλίου καταβάλλει προσπάθεια ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του θεωρώ ότι εξάντλησα όλους τους τρόπους προκειμένου να αποτραπεί το κακό της υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Η παρουσία μου στη θέση της προέδρου υπονομεύθηκε από την αρχή, από τις επιθέσεις του Νίκου Φίλη...
μέχρι την προσπάθεια σύνδεσής μου με την Χ.Α. Έως και την ευθεία απειλή, θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείς με τις υποδείξεις",  σημείωσε για να συνεχίσει:
"Μέχρι τις 30 Ιουνίου προσπαθούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του και να γίνουμε ανάχωμα στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Εξάντλησα όσα μέσα είχα για να αποτρέψω αυτό το κακό. Είχα πιστέψει ότι δεν μοιράζουμε καρέκλες, αλλά ευθύνες. Ανέλαβα την ευθύνη που μου είχε ανατεθεί και προσπάθησα να αλλάξω την κοινοβουλευτική λειτουργία, με συμμετοχή των πολιτών και με την πολιτεία να αισθάνεται τμήμα της Βουλής.
Συμβιβάστηκα με την θλιβερή απραξία του κ. Μαντά που επέτρεψε αυτές τις οργιαστικές επιθέσεις εναντίον μου. Λυπάμαι γιατί δεν κατάφερα να ανατρέψω και να αναστρέψω την Κ.Ο. ως προς τις αποφάσεις που έβγαιναν με κατά παραγγελία καταχωρήσεις σε έντυπα της διαπλοκής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive