Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΟΣ. Δείτε τι έπαθε όταν πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του.

Η νέα. μόδα να κλέβουν τη βενζίνη από τα ρεζερβουάρ εξαπλώνεται και στη Σύρο. Tο βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» στο πάρκινγκ της Δόξας γύρω στις 11.30 το βράδυ, παραβιάζοντας την τάπα του ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου και αδειάζοντας του τη βενζίνη, με τη μέθοδο της αναρρόφησης. Το φαινόμενο της κλοπής των καυσίμων είναι εξαιρετικά εκτεταμένο στους χώρους στάθμευσης σε όλη την Ελλάδα και πλέον έκανε την εμφάνισή του και στη Σύρο. Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ οχήματος δεν πίστευε στα μάτια του...
όταν επιστρέφοντας από την βόλτα του και προσπαθώντας να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει την βενζίνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως γράφει, στη Σύρο πληθαίνουν τα κρούσματα κλοπής βενζίνης τόσο από αυτοκίνητα όσο και από μηχανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive