Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΥΣΩΜΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣΑ ΤΗΝ Κυρά Τασία



Από το βράδυ πιθανότατα θα αρχίσει να γίνεται η επιβίβαση λαθρομεταναστών στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Κω. Το πρωί εμπλεκόμενοι φορείς πραγματοποίησαν συνάντηση στο πλοίο παρουσία του καπετάνιου, προκειμένου να διευθετηθεί ποιος θα έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των λαθρομεταναστών που θα φιλοξενηθούν επί του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες...
του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, θα παραβρίσκονται άτομα κυβερνητικών οργανώσεων -της κυρα Τασίας έτσι;- αλλά και κάποια στελέχη της αστυνομίας που θα διανυκτερεύουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σημειώνεται ότι το στάδιο του νησιού στο οποίο λειτουργούσε μέχρι στιγμή η καταγραφή των αλλοδαπών έχει κλείσει και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί θα γίνεται πλέον η ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών.

1 σχόλιο:

  1. βρε αλητες τετοια πλοια πρεπει να τοποθετηθουν οχι στα νησια αλλα στα 2-3 θαλασσια περασματα ωστε να ξερει ο αλλος οτι δεν θα πατησει ελληνικο-ευρωπαικο εδαφος και η πιεση προς την τουρκια να μεγαλωσει,η τοποθετηση τετοιων πλοιων στα διαφορα θαλασσια περασματα λειτουργουν στην ουσια και αυτα σαν φραχτης,αλλα μην περιμενετε τιποτα,εδω τιποτα δεν εκαναν προηγουμενοι θα κανουν οι σημερινοι λαθρολαγνοι;ισα ισα που οι σημερινοι κανουν ακριβως το αντιθετο:

    '' Για τη μεταφορά των μεταναστών – προσφύγων από τα νησιά, η κυβέρνηση σχεδιάζει να ναυλώσει πλοίο. Ήδη έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στην ΕΕ για την έγκριση της χρηματοδότησης

    Είχα προτείνει παλαιότερα ότι θα μπορούσαν στα διάφορα θαλάσσια περάσματα(τα γνωρίζουν όλοι δεν είναι πολλά) να τοποθετηθούν ειδικώς διαμορφωμένα πλοία στα οποία θα μεταφέρονται οι λαθρομετανάστες όταν θα μαζεύονται από τη θάλασσα(να είστε σίγουροι ότι θα τα χρηματοδοτούσε και η Ε.Ε..),να μην πατήσουν δηλαδή έδαφος γιατί μετά το παιχνίδι χάνεται. Στα πλοία αυτά εξοπλισμένα με τα πάντα για τις ανάγκες τους(τροφή,ρούχα,φάρμακα κλπ...) εκτός και από τους γιατρούς θα πρέπει να υπάρχουν και αξιωματούχοι της Ε.Ε.,έτσι η πίεση προς την Τουρκία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αν η Τουρκία δεν θα δέχεται την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών θα πρέπει να κλείνουν τα σύνορα.Και όπως μας τους φορτώνει η Τουρκία έτσι και εγώ μέσω επιχειρήσεων – αστραπής θα τους ξεφόρτωνα πίσω. Και εάν δεν μπορούσα όλους σίγουρα ένα σημαντικό ποσοστό.

    υπαρχει τετοια λυση:
    http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_734.html

    βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να τοποθετηθει το ιδιο εστω κατι παρομοιο σε 2-3 θαλασσια περασματα ωστε οπως ειπαμε να ξερει ο αλλος οτι δεν θα πατησει ελληνικο-ευρωπαικο εδαφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive