Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στην Νορβηγία - Συντόμως και στην Ελλάδα;

Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στην Νορβηγία - Συντόμως και στην Ελλάδα;
Οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας απαιτούν ξεχωριστό ισλαμικό κράτος και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν αυτή η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Η Νορβηγία ήδη έχει συμπληρώσει το στάδιο 3 της ισλαμοποίησης. Ακολούθως αναφέρονται τα 3 στάδια...

Στάδιο 1: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 1-3% του πληθυσμού. Η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία είναι κόσμια και απόμακρη.
Στάδιο 2: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 4-20% του πληθυσμού. Αρχίζουν οι πολιτικές απαιτήσεις όπως ανέγερση τζαμιών, μιναρέδων, απαγόρευση χριστιανικών τελετών και εκδηλώσεων και εορτασμοί μουσουλμανικών εορτών όπως το Ραμαντάν.
Στάδιο 3: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν πάνω από το 20% του πληθυσμού. Αρχίζει ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ). Μουσουλμανικές περιοχές των πόλεων (γκέτο) είναι πλέον απροσπέλαστες για μη μουσουλμάνους. Πλήρης εφαρμογή στο γκέτο των νόμων της Σαρία, διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων για απόσχιση και δημιουργία ισλαμικού κράτους.
Στην  Νορβηγία, που βρίσκεται ήδη στο στάδιο 3, η τρομοκρατική οργάνωση Ansar al- Sunna απειλεί ότι εάν η πρωτεύουσα Όσλο δεν αναγνωριστεί από το νορβηγικό κράτος ως μουσουλμανική πόλη με μουσουλμανικό έθνος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του ιερού πολέμου με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ανακοίνωση της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναφέρει: «Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Επίσης δεν θέλουμε να φύγουμε από την Νορβηγία γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Η γη του Αλλάχ μας ανήκει».
Οι προδότες πολιτικάντηδες και οι υποτελείς του Ερντογάν και των Σιωνιστών έχουν φέρει την χώρα μας ήδη στο προαναφερθέν στάδιο 2 και σε πολύ σύντομο διάστημα η Ελλάδα θα βρεθεί στο στάδιο 3 και θα ζήσουμε γεγονότα όπως αυτά της Νορβηγίας.

4 σχόλια:

  1. Και από ποια χώρα είναι η μακρινή καταγωγή αυτών των Μοσουλμάνων που ... απειλούν το Όσλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφυγε το κείμενο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων προς υποκίνηση φυλλετικού μίσους και ταραχών... καλά ξεμπερδέματα και ελπίζω να εισπράξετε τη μεγιστη των ποινών για το έγκλημα που διαπράξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αρεσει δουλεια σου, πληρωνει καλα ο Σορος;

      Διαγραφή
  3. Ο Σέιχ Μουχάμμαντ Μπίν Σάλιχ Αλ Ουθαημήν (1925 – 2001), κορυφαίος λόγιος και θεολόγος, είχε τονίσει στο παρελθόν μερικά σημαντικά πράγματα για τους Μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ευρώπη στην Αμερική και γενικά σε μη Μουσουλμανικές χώρες. Είπε τα εξής.....
    http://ahmadeldin.org/2014/03/21/mousoulmanos-se-mh-islamikh-xwra/

    Το μεταναστευτικό από την σκοπιά του Ισλάμ
    http://ahmadeldin.org/2014/09/22/metanasteutiko-islam/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive