Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΙ πως μπορούν και η Ελλάδα ΟΧΙ; Βουλγαρία: Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τη διαχείριση απορριμμάτων


Η έμφαση δίνεται στα βιο- απορρίματα της ανθρώπινης διατροφής, τα οποία και η Βουλγαρία έχει δεσμευτεί να μειώσει κατά 35% έως το 2020. Οι δήμοι στη Βουλγαρία, που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει σχέδιο για τη διαχείριση των απορριμάτων τους με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, θα έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση... (ΕΕ) και να διαμορφώσουν ένα σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η χρηματοδότηση αυτή θα προέλθει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον" (2014-2020).
Με κονδύλια του ίδιου προγράμματος θα χρηματοδοτηθεί επίσης και η κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την υλοποίηση των περιβαλλοντολογικών προγραμμάτων.
Το παραπάνω πρόγραμμα μπορεί, επίσης, να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και διαχείριση μονάδων με δυνατότητα επεξεργασίας από 2000 έως 20.000 τόνους απορριμάτων, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το ποσό της επιδότησης που θα λάβουν οι τοπικές αρχές για την κατασκευή και διαχείριση των μονάδων, θα εξαρτηθεί τόσο από την περιοχή όσο και από την πολυπλοκότητα της κατασκευής, λειτουργίας και διαχείρισής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive