Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Γενοκτονία: 4η στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού η Ελλάδα - Το Εθνος συρρικνώνεται - Θα μείνουν ατιμώρητοι οι αυτουργοί των Μμημονίων; ΠΙΝΑΚΑΣ


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ... Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που "αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο πορηγούμενα μαζί....
Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με μείωση του πληθυσμού κατά 1,3% από το 2013 έως το 2014. Το Top 10 κυριαρχείται από τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία – και οι δύο παρουσίασαν μείωση του πληθυσμού κατά μισή εκατοστιαία μονάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Για την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 215.000 ανθρώπους, και έχει υποστεί παρόμοια μνημονιακή εξαθλίωση με την χώρα μας.
Η Λετονία έπεσε στη δεύτερη θεση στο χάρτη, καθως πλέον η αιμοραγία έχει πιάσει «ταβανι». Από το 2010 περιπου η Λετονία με την «βοήθεια» του ΔΝΤ έχει υποστεί την μεγαλύτερη δημογραφική καταστροφή στον κόσμο, ακόμη και σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται σε πολεμο. 
Ολόκληροι Νομοί και χωριά της επαρχίας έχουν ερημώσει κυριολεκτικά από την μειωση των γεννήσεων και την μετανάστευση. 
Συγκεκριμένα έχανε το 5% του πληθυσμού κάθε χρόνο από την μετανάστευση ενώ από την γήρανση του πληθυσμού την περίοδο 2008-2011 (το 2011 έφυγε το ΔΝΤ μαζί με την δημόσια περιουσια της χωρας) αυτό σε μια μικρή χώρα που αριθμούσε πριν την κριση περίπου 2,5εκ κατοίκους και τώρα η μειώση έχει «πέσει» την περιοδο 2013-2014 στο 1,1% 
Η Ελλάδα είναι στην 4η θέση και ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο. 

 

CLQZiDtWIAALGta
 

 

Ιδού όμως και τα αποτελέσματα της Eurostat το 2014



Με αυτό το ρυθμό μέχρι το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδα θα έχει μείνει στα περίπου 3-4 εκατομμύρια, εκτός εάν υπολογίσουμε όλους τους "Έλληνες" εξ'Ασία και Αφρικής που θα έχουμε αποκτήσει μέχρι τότε.
Μήπως αυτός είναι ο σκοπός των κοσμοεξουσιαστών; Να "αντικατασταθούμε" από άλλους πιο βολικούς, λιγότερο αντιδραστικούς και εμείς να χαθούμε ανάμεσα στις δεκάδες χώρες του πλανήτη τις οποίες θα έχουμε καταφύγει ως μετανάστες;

3 σχόλια:

  1. Δυστυχῶς καὶ ἐδῶ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ὑπεύθυνοι εἶναι οἱ κατ' εὐφημισμὸν πλέον Ἕλληνες οἱ ὁποῖοι ἄνευ οὐδεμιᾶς δικαιολογίας καὶ ΟΥΔΕΝΟΣ πιέζοντος ἔγιναν σὺν τῶ χρόνω ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ (ἀρνούμενοι τὴν Πατρίδα διὰ τὴν ὁποίαν δὲν δίνουν δεκάραν τσακιστήν καὶ τὴν ἀφίνουν φθίνουσαν πληθυσμιακῶς κυρίως), ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ (ἀρνούμενοι τὴν Ὀρθοδοξίαν φθάνοντες εἰς τὸ σημεῖον νὰ ἐκλέγουν δεδηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ εἰς ἀνώτερα ἀξιώματα μέχρι καὶ αὐτὸ τοῦ πρωθυπουργοῦ) καὶ ΑΡΝΗΣΙΓΛΩΣΟΙ (πετάξαντες εἰς τὰ σκουπίδια τὸ τελειότερον δημιούργημα τοῦ ἀνθρώπου ἐπὶ τῆς Γῆς, τὴν Ἑλληνικὴν Γλῶσσαν, ἡ ὁποία ὡς ὄργανον σκέψεως καὶ ὡς μοναδικὸν ἐργαλεῖον δημιουργίας πολιτισμοῦ ἐστήριζε μέχρι προσφάτως τὴν πνευματικὴν ἀνωτερότητα τῶν συνεχιστῶν της, τοῦ ἔθνους τῶν Ἑλλήνων. Ἐκλειπόντων τῶν Ἑλλήνων ἐκλείπει καὶ ὁ Πολιτισμὸς. Τὸ φαινόμενον εἶναι ἤδη ὁρατόν).
    Τὶ μέλλει γενέσθαι;;
    Ἁπλῶς ὅσοι νομίζουν ὅτι θέλουν νὰ γίνουν ἡ μαγιὰ διὰ τὸ μέλλον καὶ ὅτι ἠμποροῦν νὰ ἐργασθοῦν μὲ σοβαρότητα χωρὶς φλυαρίες, ἐξυπνάδες καὶ ἐπίδειξιν γνώσεων ἄς ἀρχίσουν νὰ συσσωματοῦνται.
    Ὑπάρχει καὶ μία τελευταῖα πολιτικὴ ἐλπίς μὲ τὸν Λαϊκὸν Ὀρθόδοξον Συναγερμόν, τὸν μοναδικὸν ἀντιΝεοΤαξικὸν πολιτικὸν συνασπισμὸν ἐν Ἑλλάδι, ἀλλὰ ὁ περίεργος αὐτὸς λαὸς ἀντιπαθὼν αὐτὸν ὅσο καὶ τὴν Ἑλλάδα, θὰ τὸν ἐξοβελίσῃ καὶ πάλιν. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε συνδυασμο με την μεταναστευση ελληνων και την κατακορυφη πτωση των γεννησεων,πεθαινει η Ελλαδα ,ισοδυναμει με την μεγαλυτερη προδοσια που γνωρισε αυτος ο τοπος,και φυσικα το 15% αφορουν γεννησεις αλλοδαπων(τα ανεπισημα στοιχεια ειναι ακομη πιο δραματικα),παμε για πληρη εξαφανιση και στις γεννησεις ελληνων συμπεριλαμβανονται και οι γεννησεις των ελληνων τσιγγανων αλλα και ελληνοποιημενων αλλοδαπων,τα πραγματα δηλαδη ειναι ακομα χειροτερα

    επαναλαμβανω το μονο που σωζει ελλαδα (και κυπρο)περα απο κινητρα για γεννησεις ειναι ο ελληνισμος του εξωτερικου: ισχυρά κίνητρα για προσέλκυση Ελλήνων εργαζομένων του εξωτερικού(οποιαδήποτε γενιάς) στα πρότυπα του Ισραήλ.Φορολογικά-εργασιακά κίνητρα για έλληνες επιστήμονες/επιχειρηματίες/εργαζόμενους-εργατες,δωρεάν διαμονή για τα πρώτα 10 χρόνια κλπ....

    και να συνδυαστει το παραπανω επειγοντως με το παρακατω:

    και οπως ειπαμε δεν είναι μόνο οι επιστήμονες μας που μεταναστεύουν αλλά και εξιδικευμένοι εργάτες,τεχνίτες,ανειδικευτοι κλπ...,με μέγάλη πιθανότητα να τους χάσεις μια για πάντα.τεράστια ζημιά δυστυχώς για τον τόπο και την κοινωνία μας.

    και απο την αλλη οπου και να πας βλεπεις μονο αλλοδαπους να εργαζονται
    Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εγχώριο εργατικό δυναμικό(που έχει μείνει απροστάτευτο) με αλλοδαπούς.

    αν δεν προστατευτει με οποιονδηποτε τροπο το εγχωριο εργατικο δυναμικο τοτε οι ελληνες ειτε θα φυτοζωουν στην ανεργια ειτε θα μεταναστευουν συνεχως προς το εξωτερικο,και στις δυο περιπτωσεις οι επιπτωσεις για την πληθυσμιακη συνθεση και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας θα ειναι τραγικες και (σχεδον) μη αναστρεψιμες

    Για αλλη μια φορά δεν βλέπω άλλη λύση από την επιβολή ισχυρών και σοβαρών αντικινήτρων και εμποδίων (εμφανών και μη)προκειμένου ο ιδιωτικός τομέας /οι επιχειρήσεις(το ίδιο και για δημόσιο-δήμους) να μην τους συμφέρει να απασχολούν και να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς π.χ.υψηλότερη φορολογία /υψηλότερες εισφορές/ υψηλότερα δημοτικά τέλη/περισσότερα ένσημα,επιβολή γλωσσικών κριτηρίων κλπ….. Σήμερα, αν είναι δυνατόν, γίνεται ακριβώς το αντίθετο επιδοτούνται επιχειρήσεις προκειμένου να προσλάβουν αλλοδαπούς.Άλλη λύση δεν υπάρχει.Αυτή η πρόταση πρέπει να εφαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα,σε διαφορετική περίπτωση τελειώσαμε. Ταυτόχρονα και οι υποχρεώσεις των αλλοδαπών απέναντι στην πολιτεία να είναι τόσο υψηλές ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά όρθιοι ( σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο). Μόνο έτσι θα χάσουν τις άδειες παραμονής-εργασίας τους και θα ξεκινήσουν άμεσα μαζικές απονομιμοποίησεις,όπως επίσης θα πρέπει να κοπούν άμεσα και όλων των ειδών τα επιδόματα (π.χ. οικογενειακά επιδόματα ,επίδομα θέρμανσης, επίδομα ανεργίας,δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ…),ώστε ο συνδυασμός όλων των παραπάνω να οδηγήσουν και να καταλήξουν σε μαζικές απονομιμοποιήσεις.
    Έχει λοιπόν η κυβέρνηση την τόλμη να το επιβάλει ;Δυστυχώς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορω να το ανεχτω-βασταξω να φυγει ετσι η χωρα αδικα(αναγκαστηκα αυτες τις ημερες να παρω λεωφορειο, ισως να ημουν και ο μονος ελληνας μεσα στο λεωφορειο, αφγανοι-πακιστανοι-κινεζοι-αλβανοι και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις δεν αντεξα ενοιωθα ξενος στην ιδια μου την χωρα και κατεβηκα απλα δεν αντεχα)
    μια πατριωτικη κυβερνηση θα μπορουσε να τα σταματησει ολα αυτα και να γεμισει την πατριδα μας με ελληνες απο ακρο σε ακρο,η χωρα εχει απιστευτες δυνατοτητες αλλα δυστυχως οχι μονο δεν βρισκεται καποιος πατριωτης-ηγετης αλλα ο καρκινος εχει προχωρησει βαθια στα σωθικα του λαου μας

    δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ζηλευω χωρες οπως το ισραηλ,ουγγαρια(η ουγγαρια παροτι μελος της Ε.Ε. τους γραφει ολους κανονικοτατα) κλπ...που προστατευουν συνεχως την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας τους,σοβαρα κρατη που παιρνουν συνεχεια μετρα και πρωτοβουλιες τοσο οσον αφορα την αντιμετωπιση του λαθρομεταναστευτικου (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82 )οσο και για την προσελκυση συμπατριωτων τους απο το εξωτερικο ωστε να επιστρεψουν πισω στις πατριδες τους( http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive