Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ AΛΕΞΗΣ! ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! – “ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ 20ΑΡΗΔΩΝ ΤΗ ΧΑΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

alexis-alphaΗ συνέντευξη – “απολογία” του Τσίπρα με πολύ κλάψα! “Συγνώμη για το μνημόνιο αλλά…” .“Καταφέραμε νέα διαίρεση της Ευρώπης ανάμεσα σε προοδευτικές δυνάμεις και σε δυνάμεις της συντήρησης. Ανοίγονται δυνατότητες για νέες συμμαχίες”, αναφέρει μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Alpha και στη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας....

Αυτοδυναμία ή ξανά συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ο στόχος του Τσίπρα στις εκλογές – Όχι σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ-Ποτάμι
Ισχυρή εντολή θα είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές σημείωσε σε συνέντευξή  ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι δεν θα βάλει από το παράθυρο εκείνους που ο λαός έβγαλε απορρίπτοντας τα σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δήλωσε ότι θα επεδίωκε ξανά μια συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς είχαν μια έν τιμη συνεργασία.
Δεν θα συνεργαστώ με ΝΔ και Ποτάμι και δεν θα είμαι πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, είπε, ενώ σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο εσωτερικός εμφύλιος τον πληγώνει. «Το θεωρείτε τυχαίο ότι κάποιοι αποχώρησαν τώρα; Όλοι κρίνονται» πρόσθεσε.
Δείτε χαρακτηριστικά λινκ από τη συνέντευξη του:

Συνέντευξη Τσίπρα – Έδωσε “στεγνά” τον Βαρουφάκη: “Τον αντικατέτησα όταν είδα ότι τους μίλαγε, αλλά…κανείς δεν του έδινε σημασία”! (βίντεο)


Τσίπρας: Μεγάλος ηγέτης ο Καποδίστριας- Σημαντικοί οι Καραμανλής και Παπανδρέου

Τα κυριότερα σημεία:
 Σημεία της συνέντευξης:
“Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το παλιό σύστημα. Δεν θα επαναφέρουμε από το παράθυρο αυτούς που ο λαός έδιωξε από την πόρτα.”
Το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε το 50% των εσόδων για το χρέος και το 50% για την ανάπτυξη.
“Κυβέρνησα με το πιστόλι στον κρόταφο”
“Η συνήθεια στο πελατειακό κράτος και την διαπλοκή πρέπει να αλλάξει “.
Δεν συνεργάζομαι με κανέναν μετεκλογικά
“Δώσαμε τη μάχη για να βγούμε για το μνημόνιο. Εναλλακτική της συμφωνίας, είναι η κοινωνική καταστροφή”
“Το 1o Μνημόνιο περιελάμβανε μέτρα 40 δις, ή 17 δις ετησίως.
Το 2o Μνημόνιο περιελάμβανε 25 δις μέτρα, η 10 δις ετησίως.
Η πρόταση Γιούγκερ, προέβλεπε 8 δις μέτρα ή 5,3 δις ετησίως.
Αυτό το μνημόνιο περιλαμβάνει 10 δις μέτρα. Ή 2,9 δις ετησίως”.
“Κάποιοι σύντροφοί μου έλεγαν για εναλλακτικό σχέδιο. Επρόκειτο για το σχέδιο του αντιπάλου”
“Η Ευρώπη πορεύεται σε λάθος πορεία. Η επιλογή να αντιδράσεις, δεν είναι εν μέσω τρικυμίας να πέσεις στη θάλασσα, η επιλογή είναι να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα, παραμένοντας στο καράβι”
“Δεν ήταν επιλογή η επιστροφή στη δραχμή”
“Μετά το τέλος της 17ωρης συνεδρίασης, είχα ένα μεγάλο δίλημμα. Αν θα σηκωθώ να φύγω γυρίζοντας πίσω ως ήρωας, αλλά την επόμενη μέρα να αντιμετωπίσω μια κατάρρευση των τραπεζών. Επέλεξα να μη γίνω ο ήρωας των λίγων ημερών, αλλά να πάρω το πολιτικό κόστος.”
“Έχω ήσυχη την συνείδησή μου. Η απόφαση της εξόδου θα ήταν ανείπωτη καταστροφή”
“Τα ΟΧΙ μπορεί να οδηγήσουν σε πρόσκαιρες υποχωρήσεις. Αλλά μένουν στην ιστορία και παίζουν τον ρόλο τους”.
“Μετά τις 12 Ιούλη δεν είχαμε δικαίωμα να συνεχίσουμε με την εντολή αυτή.
“Η εντολή της 25ης Ιανουαρίου ήταν εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση. Αυτή η εντολή εξαντλήθηκε”, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Αλέξης Τσίπρας.
“Ζητάμε νέα εντολή για να συνεχίσουμε από εδώ και εμπρός”, συνεχίζει.
Την απόφαση για τις εκλογές, δηλαδή τη λαϊκή νομιμοποίηση της συμφωνίας, την είχα λάβει από την 12η Αυγούστου, αποκάλυψε ο κ. Τσίπρας.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive