Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Στις 1:00 μ.μ. Ορκίζεται η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου


Ανακοινώνεται η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης - Στις 13.00 η ορκωμοσία
Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί από λεπτό σε λεπτό ενώ η ορκωμοσία της κυβέρνησης προγραμματίζεται για τις 13:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα έχει 22 υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς. Μεταξύ των υπηρεσιακών υπουργών...

σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι υπουργός Εξωτερικών o Πέτρος Μολυβιάτης, υπουργός Οικονομικών o Γιώργος Χουλιαράκης, υπουργός Εθνικής 'Άμυνας o Ιωάννης Γιάγκος, πτέραρχος εν αποστρατεία, υπουργός Εσωτερικών o Αντώνης Μανιτάκης, υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης o Μιχάλης Σπουρδαλάκης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη o Αντώνης Μακρυδημήτρης, υπουργός Πολιτισμού η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, υπουργός Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, υπουργός Οικονομίας ο Νίκος Χριστοδουλάκης, υπουργός Παιδείας η Φρόσω Κιάου, υπουργός Ναυτιλίας ο Χρήστος Ζώης, υπουργός Εργασίας ο Δημήτρης Μουστάκας, υπουργός Τουρισμού η 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, υπουργός Υγείας ο καθηγητής Ιατρικής Αθανάσιος Δημόπουλος, υπουργός Επικρατείας για τη Διαφθορά παραμένει ο Παναγιώτης Νικολούδης και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ροδόλφος Μορώνης

- Το βιογραφικό της Βασιλικής Θάνου

Με ευχές και χαμόγελα η παράδοση στο Μαξίμου

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σας υποδέχομαι, διότι υποδέχομαι την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι τόσο εσείς όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα διορίσετε θα κάνετε το καλύτερο δυνατό. Ήθελα να σας ευχηθώ το καλύτερο. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε να διεξαχθεί με τρόπο πολιτισμένο αυτή η εκλογική αναμέτρηση» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου στο Μέγαρο Μαξίμου αμέσως μετά την ορκωμοσία της.


Real.gr διάλογος Τσίπρα-Θάνου από realmedialive 

Από την πλευρά της η Βασιλική Θάνου έκανε λόγο για «τιμητικό βάρος» και τόνισε ότι «η υπηρεσιακή κυβέρνηση και οι αρμοδιότητες της είναι κυρίως η διεξαγωγή των εκλογών κατά τρόπο αδιάβλητο και ομαλό. Η κυβέρνηση αυτή, όμως, θα κληθεί να αντιμετωπίσει και θέματα κρίσιμα όπως το μεταναστευτικό και ίσως ορισμένα ακόμη». 

«Τόσο προσωπικά όσο και όλα τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειες ώστε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας» είπε η Βασιλική Θάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive