Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στα viral πριν το Δημοψήφισμα το MEGAλο αντικειμενικό κανάλι! Βίντεο

Στα viral πριν το Δημοψήφισμα το MEGAλο αντικειμενικό κανάλι! Βίντεο
Megaλος αγώνας υπέρ του ΝΑΙ! Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega έχει επιδωθεί σε έναν μεγάλο αγώνα "επιβολής" της άποψης του μέσω από την υπερπροβολή των ουρών της "ντροπής" για τις συντάξεις που υπάρχουν: κουρεμένες από τις περικπές της 5ετίας αλλά εκεί.Αγνοώντας επιδεικτικά τόσα χρόνια τις αυτοκτονίες και τις άλλες τις ουρές της "αξιοπρέπειεας" για ένα πιάτο φαγητό, το κανάλι δίνει μαθήματα "αντικειμενικής δημοσιογραφίας"!...

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωί της Πέμπτης στην Καλλιθέα, όπου ρεπόρτερ έκανε ρεπορτάζ έξω από ATM τράπεζας. Ο δημοσιογράφος πλησίασε έναν ηλικιωμένο που περίμενε για την σύνταξή του και τον ρώτησε ποιες ανάγκες θα καλύψει με τα 120 ευρώ που θα πάρει. Όμως ο ηλικιωμένος δεν απαντάει όπως ο δημοσιογράφος περίμενε, δηλώνοντας πως πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης έναντι των δανειστών.
Ο δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως διακόπτοντας τον ηλικιωμένο κύριο και παίρνοντάς του το μικρόφωνο αναζήτησε άλλον συνομιλητή πιο... ταιριαστό ...
Φυσικά βροχή καταγγελιών δέχεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες, από πολίτες που καταγγέλλουν το κλίμα τρομολαγνείας που δημιουργούν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης.
Η πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου δήλωσε ότι ήδη έχουν σχηματισθεί δύο φάκελοι για το θέμα: ο πρώτος αφορά την ταυτόχρονη μετάδοση δελτίου ειδήσεων από τους τηλεοπτικούς δέκτες και από το ραδιόφωνο συγκεκριμένου σταθμού, ενώ ο δεύτερος φάκελός αφορά παραποιημένο φωτορεπορτάζ του καναλιού MEGA που έδειχνε φωτογραφία ηλικιωμένης έξω από ΑΤΜ με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί το 2012 στη νότια Αφρική.
Το ΕΣΡ επισημαίνει, επίσης, το άνισο μετάδοσης του χρόνου που αφορά στις συγκεντρώσεις υπέρ του «ΝΑΙ» και υπέρ του «ΟΧΙ», ενώ καταγγελίες υπήρξαν από πολίτες και για την προβολή του σποτ υπέρ του «ΝΑΙ» που έχει κατακλύσει τον τηλεοπτικό χρόνο των καναλιών.
-Για το συλλαλητήριο υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, στις 30 Ιουνίου, όλα τα κανάλια μαζί, ξόδεψαν 47 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα. Από αυτά, τα 4 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, η ΕΡΤ.

-Για το συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, στις 29 Ιουνίου, όλα τα κανάλια μαζί, ξόδεψαν συνολικά 8 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Από αυτά, τα 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, η ΕΡΤ.

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις ... που δεν ελέγχονται, όπως αυτή η περίπτωση του Κλέωνα Γρηγοριάδη, του ηθοποιού του Megaλου καναλιού που βγήκε στον αέρα για να τους χαρακτηρίσει απλά ως "χούντα".
Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ανάμεσα στους 200 ανθρώπους του πολιτισμού που τάσσονται υπέρ του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο κ. Γρηγοριάδης αρχικά ανάφερε πως «η συμπεριφορά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι αήθης για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο βήμα σε όλους;» με την δημοσιογράφο να απαντά πως «εμείς φιλοξενούμε όλες τις απόψεις». Η ένταση ανάμεσα στους δύο ανέβαινε συνεχώς με την Μαρία Σαράφογλου να συμπληρώνει λέγοντας «δεν φταίω εγώ εάν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ». Ο Κλεών Γρηγοριάδης τότε ανέφερε πως «όλες οι κοινωνικές ομάδες που εσείς προβάλλετε τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ» και συμπλήρωσε «να ψηφίσουμε ΟΧΙ για να φύγει η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης από την Ελλάδας. Να τα μαζέψει και να πάει από εκεί που ήρθε».
Δείτε τα βίντεο και επιλέξτε αντικειμενική ενημέρωση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive