Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Top Secret. Το «κόλπο» με τα μετρητά στις ρουλέτες!

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, ακόμα και στους κύκλους της high society. Η παντογνώστρια φίλη μου Μαριλένα μού εκμυστηρεύτηκε το κόλπο που σκαρφίστηκε αγαπημένη της φίλη, η οποία επισκέπτεται τα καζίνα όχι για να παίζει αλλά για να μαζεύει «κασαδούρα»!  Με το νόμιμο κόλπο της άνευ ορίων πιστωτικής κάρτας της παίρνει μάρκες, τις οποίες...
δεν παίζει, αλλά ύστερα από τέσσερις πέντε ώρες πηγαίνει όλο χαρά στο ταμείο και τις εξαργυρώνει σε πεντακοσάρικα. Και δεν είναι η μόνη, είναι η αλήθεια... Αλλη φίλη της πληροφορούμαι ότι έπαθε υστερία και επιδόθηκε σε τρελό shopping therapy την παραμονή του δημοψηφίσματος σε πολυκατάστημα ξένης αλυσίδας ρούχων στα νότια προάστια, το οποίο επιστρέφει σε μετρητά τις αλλαγές... Φυσικά τον αρκετά μεγάλο λογαριασμό τον εισέπραξε την αμέσως επόμενη ημέρα σε «ζεστά» ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive