Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ (τ.ΠΑΣΟΚ) για shopping therapy στο Κολωνάκι.Τα ακριβά ψώνια της Τζάκρη

Την ώρα που οι συνάδελφοί της κονταροχτυπιούνταν στα έδρανα του Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια των πιο κρίσιμων συζητήσεων και ψηφοφοριών των τελευταίων χρόνων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να... πεταχτεί μέχρι τη Λουίζα για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της!...


Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο φακός του οποίου εντόπισε χθες τη βουλευτή στο ακριβό κατάστημα του Κολωνακίου, η κοκέτα κυρία Τζάκρη αγόρασε δύο φούστες και αξεσουάρ για τον λαιμό και τα χέρια. 
Η ίδια φέρεται μάλιστα ότι είναι και οπαδός του home delivery, καθώς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας, απαίτησε τα νέα της αποκτήματα να αποσταλούν στο σπίτι και μάλιστα εντός της ημέρας.  
Η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών (επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου) έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη δημοσιότητα με τα ακριβά ενδυματολογικά γούστα της, ωστόσο η χθεσινή εξόρμησή της στην πολυτελή μπουτίκ δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί -αν μη τι άλλο, σημειολογικά και μόνο- πρόκληση από την «αριστερή» -λέμε τώρα- βουλευτή στις δύσκολες ημέρες που διανύουν οι Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive