Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δεν έχει όρια ο τρόμος των ΝΑΙΝΕΚΩΝ !! GPO: Διαψεύδει δημοσκόπηση που έδειχνε προβάδισμα του Ναι στο δημοψήφισμα

GPO: Διαψεύδει δημοσκόπηση που έδειχνε προβάδισμα του Ναι στο δημοψήφισμα

Η εταιρία δημοσκοπήσεων GPO καταγγέλλει διαρροή στοιχείων ανολοκλήρωτης έρευνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε παίρνει αποστάσεις από τη δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε χθες από πολλά Μέσα Ενημέρωσης και έδειχνε πως το 47,1% θα ψηφίσει Ναι και το 43,2% Όχι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας. "Εν αγνοία της GPO και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της εταιρίας, δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά ευρήματα τμήματος έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Για το γεγονός αυτό, η GPO δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο.... για την προστασία των συμφερόντων της. Επισημαίνουμε ότι ο νόμος επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών με τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων ερευνών - δημοσκοπήσεων. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με υπεύθυνο και ολοκληρωμένο τρόπο και τη συμμετοχή των εταιριών δημοσκοπήσεων, όπως ο νόμος ορίζει. Αυτό ισχύει πάντοτε, αυτό πρέπει να ισχύσει και τώρα μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση του ελληνικού λαού."

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ !!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑ 'ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ' ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ!
    ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΑΘΥΡΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΧΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΝΤΖΑ, ΕΙΤΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ (ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ).
    ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΩΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive