Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Όταν οι (έγκριτοι) δράκοι ερωτεύθηκαν τις αρκούδες, με προξενήτρα τον Άδωνι

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε απευθύνθηκε στη Ρωσία ζητώντας της να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ώστε η τελευταία να τυπώσει δικό της νόμισμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ«Ο πρόεδρος έχει ήδη δηλώσει και ο υπουργός έχει δηλώσει και εμείς έχουμε επανειλημμένα δηλώσει σε διάφορα επίπεδα πως η ελληνική πλευρά και οι ελληνικές αρχές δεν πλησίασαν την Ρωσία για βοήθεια», δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους. Η διάψευση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά την ερώτηση που κατέθεσαν στον πρωθυπουργό δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», που έκανε λόγο για αίτημα της Αθήνας προς τη Μόσχα για δάνειο 10 δισ. ευρώ για μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.  Η ερώτηση είχε ως εξής:...

EROTHSH«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, σε δημοσίευμα της εγκρίτου εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ (του κ. Παπαδόπουλου, στις 19/7/2015), δημοσιεύεται ως πληροφορία αίτημα της Ελληνικής κυβερνήσεως για δάνειο ύψους δέκα (10) δισ. δολαρίων από την Ρωσική Ομοσπονδία, προκειμένου να καταστεί εφικτή η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα» αναφέρουν οι γαλάζιοι βουλευτές.
«Το δημοσίευμα παρουσιάζει ως εκδοχή ότι την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέρριψε το αίτημα, αφήνοντάς σας χωρίς εναλλακτική, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να υπογράψετε το μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» σημειώνεται ακόμη.
Την ερώτηση υπέγραφαν οι εξής βουλευτές της ΝΔ: Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τζαβάρας, Μάκης Βορίδης, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Στύλιος, Χρήστος Κέλλας, Φωτεινή Αραμπατζή, Μαρία Αντωνίου, Γεώργιος Γεωργαντάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κουκοδήμος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Σάββας Αναστασιάδης, Στέφανος Γκίκας, Μάριος Κόνσολας, Γιάννης Βρούτσης.


Το κείμενο της ερώτησης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive