Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησε για μπάνιο κι εκανε στάση στη .. Βουλή. Το ροζέ πουκάμισο του ... Γιάνη` μ

Το ροζ πουκάμισο του Βαρουφάκη που προκάλεσε σχόλια στη Βουλή - ΦΩΤΟ
Με ένα εκκεντρικό πουκάμισο που προκάλεσε ποικίλα σχόλια εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Βουλής ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Δείτε τις φωτογραφίες>>

Πηγή φωτο: ΑΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Οι γραβάτες λήστεψαν την Ελλάδα και όχι τα πουκάμισα. Το καταλάβατε αδελφές γραβατωμένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ρε φίλε!!να σας πω κι εγώ έναν κουστουμάτο με γραβάτες που είχαν σήμα τον "σταυρό";;;;αφού έλεγε πως ήταν πιστός χριστιανός τρομάρα του!!!! αυτός ο μπαγλαμάς είχε μαζέψει στο κόμμα του όλους τους δήθεν πατριώτες(τους γνήσιους πατριώτες τους διέγραφε) οι οποίοι αποδείχθηκαν πατριδοκάπηλοι, όπως και ίδιος φυσικά!!! αφού αρχικά πούλησε τους συντρόφους του και τον κομματικό στρατό!!!!μετά ξεπούλησε την πατρίδα δια μέσου Παπαδήμιου!!!! κατόπιν τον πρόδωσαν οι "βολευτές" του καθώς και αρκετοί από τον κύκλο του!!!δανεικά είναι αυτά!!!!!! ε, και φυσικά τον έγραψαν αρμοδίως και οι ψηφοφόροι του αφού πλέον είχαν βγεί τα κατορθώματα του στην επιφάνεια!!!! από την δόξα στην χλεύη και από την επιφάνεια στον πάτο, στην αφάνεια!!!!!θα μου πεις την δουλειά του την έκανε αυτός;;;; τα παντελόνιασε στις offshore;;;πάντα ο ελληνικός λαός την πάταγε και στήριζε τέτοια κουμάσια!!! γι αυτό και ήμαστε σε αυτή την κατάσταση!!! μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας με τις επιλογές μας καταστρέφοντας μια γενιά Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθωώθηκε για τις offshore και τις δήθεν μίζες ρε αληταρά...

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive