Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μάχη με τις φλόγες στον Υμηττό – Ζημιές σε σπίτια - μαγαζιά. Εκκενώθηκε η Μονή Αγ.Ιωάννου. ΒΙΝΤΕΟ



Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στον Υμηττό, στο ύψος της περιοχής του Καρέα. 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

15.45 Ζημιές σε ένα σπίτι και μία ταβέρνα έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η μεγάλη πυρκαγιά. Στην περιοχή επιχειρούν πλέον 45 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Το έργο κατάσβεσης δυσχεραίνουν ο δυνατός άνεμος και το γεγονός ότι υπάρχουν διάσπαρτες πολλές εστίες φωτιάς.

15.43 
Εκκενώθηκε προληπτικά σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Καρέα, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

15.36 Προληπτική φύλαξη τριών σημείων πρασίνου στην ΑΘήνα, αποφάσισε ο δήμος, που συμβάλλει με τρία οχήματα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

15.28  
Ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, για τις πυρκαγιές σε Υμηττό και Λακωνία.

15.20
Τέσσερις ασθενείς που βρίσκονταν σε Μονάδα Χρονίων Παθήσεων της περιοχής του Καρέα, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της πυρκαγιάς, στο νοσοκομείο Σωτηρία.

15.01 
Ψυχραιμία από όλες τις πλευρές για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ζήτησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

14.39 
Αντιμέτωπος με κατοίκους της περιοχής ήρθε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. 
14.30
 Επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα. Τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

14.29 Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος είπε ότι «είναι δύσκολη η κατάσταση κι όλοι κάνουν προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς».

14.23. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης υπέβαλε αίτημα σε Γαλλία και Ιταλία για ενίσχυση των εναέριων μέσων.

14.10 
Αποχώρησε από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ο πρωθυπουργός, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, για τις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών. Αυτή την ώρα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας

13.57. 
Δείτε εικόνες με τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Δήμου της περιοχής να δίνουν μάχη, για να προστατέψουν τις περιουσίες των πολιτών από τις φλόγες που έχουν πλησιάσει επικίνδυνα.


VIDEO-ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΡΕΑ από realmedialive 

13.44 Πολύ κοντά σε σπίτια έχει φτάσει, πλέον, η πυρκαγιά, ενώ το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος. Στην προσπάθεια κατάσβεσής της επιχειρεί παράλληλα με 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και ένα ελικόπτερο.

13.36 Στο υπουργείο Αμύνης μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός. Στην συνέχεια θα μεταβεί στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ενημερωθεί για τον συντονισμό για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

13.15 Στο μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε και στο Κορωπί, κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό Τσακάλωφ, ενώ στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα.

13.08 Στην προσπάθεια κατάσβεσης επιχειρούν αυτή την ώρα τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, ενώ στην επιχείρηση μετέχουν εναέρια μέσα, με το έργο τους να δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

12.58 Η πυρκαγιά ξεκίνησε από περιοχή χαμηλής βλάστησης, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της Πυροσβεστικής.

Δείτε εικόνες από τον Σκάι

VIDEO - ΦΩΤΙΑ από realmedialive 

Δείτε εικόνες από την ΕΡΤ1

VIDEO - ΦΩΤΙΑ 2 από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive