Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Διαπλοκή και Ρατσισμός (Μασονία) εναντίον Ελλήνων και Παραγωγικότητας. Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη. ΒΙΝΤΕΟ

Με αυτή την αξιοκρατία αλα Mανέα φτειάχτηκε το χρεοκοπημένο πολιτικοκοινωνικοοικονομικό σύστημα της Ελλάδας. 251 ψήφοι και δεύτερη παράδοση εθνικής κυριαρχίας, Σε λίγο έρχεται και τρίτη. Πού είναι ο τεκτονισμός και η υποχρέωση των τεκτόνων να τηρείται το σύνταγμα όπως λένε; Καλούνται να απολογηθούν....

“Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ” λεει ο Μανέας… Φάτε τη χρεοκοπία τώρα και τις καρέκλες σας να τις·κάνετε κρεββάτια, χρεοκοπημένοι. Ευρωπαίοι… Με αυτή τη φιλοσοφία έγινε η κάθε Τσουτσού με IQ ραδικιού δημοσιογράφος, υπουργός και όχι μόνο και τη ταίζει η χώρα που χρεοκόπησε.
Απο το 2009 σε αυτό το ιστολόγιο μιλάω για την ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας. Δεν ήταν τυχαίο ότι άρχισα απο το πρώτο μου άρθρο να μιλάω για παραγωγικότητα. Ήταν κάτι που υπήρξε σημείο τριβής εμού με το ΧΤΕΣ, όταν πριν πολλά χρόνια εργαζόμουν σαν ερευνητής στο Δημόκριτο.

Η Διαπλοκή και οι Συμμορίες απο παληά έρραβαν και έδεναν

Πρίν 30 χρόνια περίπου διεπίστωσα ότι  ο χαρακτήρας του ερευνητικού κέντρου “Ο Δημόκριτος” δεν ταίριαζε με τις ανάγκες της χώρας  και απο τότε δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα. Θυμάμαι την εποχή που δημιουργήθηκαν εκεί τα Ινστιτούτα Έρευνας (δεκατρία τότε) και σε ένα απο αυτά είχε δοθεί το όνομα “Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υλικών”. Κάποιοι μασόνοι του Ινστιτούτου που παρίσταναν και τον αριστερό θεώρησαν ότι το όνομα αυτό δεν ήταν σωστό (τεχνολογία σημαίνει εφαρμογές και ανάπτυξη), έτσι έκαναν τα πάντα για να μετονομασθεί το Ινστιτούτο σε “Ινστιτούτο Επιστήμης των Υλικών”. Eκείνη τη περίοδο μόνο εγώ δεν ήμουν μασόνος σε εκείνο το Ινστιτούτο και 2-3 άλλοι. Δεν ξέρω αν πιάσατε το υπονοούμενο.
Οι απόψεις μου για την ανάγκη παραγωγής κυνηγήθηκαν πολύ στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να αναγκασθώ να μεταναστεύσω. Έβλεπα ότι η χώρα δεν είχε μέλλον χωρίς ανάπτυξη εφαρμογών και χωρίς εξαγωγή βιομηχανικών προϊόντων. Δεν ήμουν ο  μόνος και άλλοι έφυγαν τότε για το εξωτερικό απομονωμένοι απο το ρατσιστικό σύστημα που επικρατούσε στο Δημόκριτο. Υπήρξαν και κάποιοι νεαροί ερευνητές που στράφηκαν πρός το τουρισμό τότε αφού προηγουμένως χώρησαν (τους χάλασαν και τη ζωή). Άλλοι πάλι έγιναν καθηγητές στα ΤΕΙ γιατί ήταν “ασπρόμαυρες” γάτες, όπως μου έλεγαν. Το ΠΑΣΟΚ να είναι καλά…
Ωραία χώρα η Ελλάδα για τουρισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Δημόκριτο τα Διεθνή Συνέδρια οργανώνονται τα καλοκαίρια…
Το Πρώτο Συνέδριο Σύνδεσης Έρευνας με τη Βιομηχανία έγινε στο Δημόκριτο πρίν 30 περίπου χρόνια. Εκεί παρουσίασα τον πρώτο Ελληνικό Σκληρό Μαγνήτη. Το κέντρο τότε δεν είχε να παρουσιάσει καμμία άλλη εφαρμογή. Τώρα έχει άραγε; Θυμάμαι μου τον βάλανε σε ένα κουτί, σαν καρδερίνα για να το δεί ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας…
Το δεύτερο Συνέδριο Σύνδεσης Έρευνας με τη Βιομηχανία έγινε στο Δημόκριτο ξανά πέρισυ. Επί δεκαετίες απόντες και χομπίστες οι “ερευνητές” του Δημόκριτου απο τα προβλήματα της οικονομίας της Ελλάδας. Τα άλλα ΑΕΙ τί έκαναν; Ακόμη και τώρα κοιτάνε έξω απο τα παράθυρα μήπως σκάσει καμμιά καινοτομία…

Συνεχής παρενόχληση και ανώνυμες συκοφαντίες απο το διαδίκτυο

Και όταν μετανάστευσα όμως οι παρενοχλήσεις και οι συκοφαντίες δεν σταμάτησαν ποτέ. Φοβόντουσαν την επιστροφή μου. Yπήρχε όμως και ένα κόμπλεξ κατωτερότητας απο συγκεκριμένα άτομα. Aυτά πρέπει να τα έκαναν και σε άλλους…
Τώρα τελευταία ενοχλώ πολύ με όσα γράφω. Έτσι, άρχισαν να μού γίνονται πάλι εκβιασμοί και συκοφαντίες χωρίς αντίκρυσμα απο το διαδίκτυο, για τα  οποία η αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος στην οποία παραπονέθηκα δύο φορές δεν φαίνεται να ιδρώνει (μου ζητούν να πάω στην Ελλάδα για να κάνω μηνύσεις, λες και έχω χρόνο εγώ να ξύνομαι με το τηλέφωνο, όπως αυτοί, τα κάθε Γαιδούρια της Καρπασίας ή ο κάθε Κιοσές Προδοτίδης των Λαγουμιών).
Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου και προστασίας αυτών των ιδιότυπων εκβιαστών απο το Ελληνικό κράτος. Είμαι σίγουρος, ότι ξέρουν ποιοί είναι.
Η διαφθορά στη  χώρα είναι πολύ μεγάλη. Στην Ελλάδα πολλοί κάνουν “εξυπηρετήσεις” σε όλα τα επίπεδα ενώ οι εκβιασμοί και οι συκοφαντίες έχουν γίνει business στο διαδίκτυο. Γεμάτο είναι το youtube απο  τέτοια περιστατικά.

Το επίσημο Ισραήλ ή η επίσημη Ρωσία του Πούτιν είναι πίσω απο τους εκβιασμούς;

Η φούσκα της Τράπεζας της Ανατολής, τα περί ζεολίθου ανέκδοτα και οι προκηρύξεις οικοπέδων στα διεθνή ύδατα σε μια Ελληνική ΑΟΖ χωρίς οριοθέτηση είναι πράγματα που δείχνουν προς τους εκβιαστές, όπως και τά κυκλώματα που είναι πίσω τους.  Τις “επιθέσεις” της δέχτηκα όταν μίλησα για αυτά τα θέματα σε αυτό το ιστολόγιο.
Δεν ξέρω το Ισραήλ αν έχει σχέση με δαύτους ή η Ρωσία, όπως αυτοί λένε. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Μπορεί να είναι απλό κύκλωμα εκβιαστών ή να εκτελούν εντολές ομάδων του εξωτερικού. Eίναι πολλά τα λεφτά και η αλήθεια δεν πρέπει να κυκλοφοράει.
Γιατί το Γκιόλια τον σκότωσαν με 16 σφαίρες; Γιατί ο δημοσιογράφος Ξεκουκουλωτάκης έπεσε απο γκρεμό στην Αγγλία; Πολλά είναι τα ορφανά εγκλήματα με δημοσιογράφους που χτύπησαν καταστάσεις…
H θετική ψήφος του Βαρουφάκη στο Μνημόνιο 3 θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα εκβιασμού. Ο Τσίπρας ήδη παραδέχτηγκε ότι υπέστη εκβιασμό απο τους εταίρους. Αυτά είναι μέσα στο πολιτικό παιγνίδι αλλά στη περίπτωση μου, οι εκβιαστές έχουν χτυπήσει λάθος πόρτα.

Συμπέρασμα

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι συγκεκριμένα κέντρα στην Ελλάδα δεν επιθυμούν τη παραγωγή ούτε αυτούς που μπορούν να την δημιουργήσουν. Αντί αυτού για να ξεγελιέται ο λαός τα ΜΜΕ του μιλάνε μια φορά το μήνα για βραβεία και διακρίσεις Ελληνικών ΑΕΙ. Η γνωστή θεωρία με το χάπι placebo.
Με το μαγνητισμό δεν ασχολούμαι απο πάρα πολλά χρόνια. Στην Ιαπωνία πολλές ειδικότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον. Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε όλα και εκεί θα μείνει όσο επιμένει στο λάθος και στη διαπλοκή. Πάντα υπάρχει και πιο κάτω στο βαρέλι δίχως πάτο.
Σας θυμίζω ότι ο Τράγκας σε εκπομπή του στο ραδιόφωνο (αν μπορεί κανείς να το πεί δημοσιογραφική εκπομπή) έχει δηλώσει ότι είναι μασόνος 33ου βαθμού (δίπλωμα πανεπιστημίου είναι αυτό;) και ότι το όνομα του φιγουράρει στη Λίστα Lagarde. Τυχαίο;
Σας θυμίζω ότι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας αναγνώρισε τη Μεγάλη Στοά της FYROM με το όνομα Mεγάλη Στοά της Μακεδονίας. Έκτοτε ενισχύθηκαν και τα εθνικιστικά φαινόμενα απο τη FYROM. Τυχαίο;
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
Under Writting
http://zcode-gr.blogspot.jp/2015/07/grexit-reverse-grexit.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive